Snälla 

Tack för alla era kommentarer. Det värmer men jag vill verkligen be er om något. Johanna är livrädd för att det nu kommer bli en häxjakt på exmaken. Please, gör ingenting. Det finns oskyldiga barn inblandade. 
Allt kommer att lösa sig för dom, jag lovar, men ni måste lova mig att ni inte gör något.❤️

 1. Nä det är klart att jag håller mig i skinnet, hade dock onte kunnat lova detsamma om jag hade vetat vem deg var…. Det går ju att ta reda på men det tänker jag inte göra. ❤

 2. Finaste ni! ❤️ Önskar att jag kunde säga något, men saknar ord. Vilken modig, fin och underbar dotter du har. ALL KÄRLEK till er alla.

  1. Jag tänker att alla är vuxna här inne och att alla förstår att övriga barn inte bär skuld för något. Han är trots allt deras pappa.

   1. Jag förstår vad du menar men kan inte acceptera ”han är i alla fall deras pappa”. Han är en brottsling!

   2. Snälla Mona, hjälp honom inte att gömma sig bakom att han är deras pappa. Han förverkade rätten att kalla sig för någons pappa första gången han förgrep sig på Johanna. Jag tror att vi alla som läst är oroliga för att han ska ha skadat även de övriga barnen eller att de minsta fortfarande är i riskzonen att bli utnyttjade. Vad jag inte förstår, och förmodligen ingen annan heller, är att någon som VET vågar ta risken att stanna med barn hos honom.
    Naturligtvis ska ingen göra något mot honom som slår tillbaka mot barnen och det är i såna här situationer samhällets sak att skydda barnen och ta itu med gärningsmannen. Tyvärr brister det en hel del i resurser och lagstiftning för att alltid kunna göra det på ett tillräckligt sätt.
    Det gör ju ingenting om han går omkring med lite ångest för att någon ska trycka till honom verbalt och offentligt namnge honom eller att lagstiftningen någonstans ska ha en liten lucka som ger möjlighet till åtal och dom.

    Jag måste uttrycka min beundran för Johanna, vilken stark och empatisk tjej. Hon kommer säkert att bli en enorm tillgång om hon kommer att arbeta med rehabilitering av pedofiler och/eller deras offer. Jag önskar henne all tänkbar lycka i framtiden.

 3. Har lyssnat på poddavsnittet. Kloka, vackra, underbara Johanna❤️❤️❤️
  Är så överväldigat imponerad av Dig. Din styrka, Ditt mod och Din insikt.
  Hoppas Du någongång inser HUR MYCKET det Du gör betyder för väldigt många.
  All kärlek, all respekt och all lycka åt Dig.
  Kram K

 4. Instämmer, vi kan tycka fruktansvärt illa om det han gjort, och om honom- och där slutar vår inblandning PUNKT!

 5. Lovar och svär 🙂 Vet inte ens vem det är. Min kommentar och slöa knivar, stark ström osv är riktat till alla som förgriper sig på andra människor och inte riktat direkt mot någon. Det hoppas jag att alla förstår.
  Styrka i massor till er båda och er familj…. <3

 6. Jag kan förstå att det känns lockande att göra något, men då hamnar man på samma nivå som aset.
  Tror på karma, precis dom du ! <3

  1. Precis, sen kan vi dock tycka och tänka och vilja en massa annat. (Att jag personligen nyttjade yxen, vedkubben och en massa ved att avreagera mig på när jag personligen I en annan situation behövde avreagera mig kan vi ta en annan gång.) Iblandade I detta fall lär få sitt straff på ett eller annat sätt förr eller senare.

   De övriga barnen har absolut inte valt denna situation och som jag brukar säg till min dotter. Hennes far är vuxen och får ta konsekvenserna av sitt levene, det är hans ansvar som far inte dotterns. Precis som hon får ta konsekvenserna över sina val.

   Att den sista frun är kvar kan helt enkelt bero på att hon inte orkar ta in det. Helt enkelt stänger allt ute allt. Det är lättare att överleva då. Och vi vet inte hur hon mår. Vem vet om hon tar in detta så kanske hon inte orka överleva. Vi vet inte bara hon. Även hon kan vara ett offer i detta.

 7. Det som händer eller inte med förövaren, pappa, pedofilen, bär han själv helt och hållet skulden till själv. Genom sina handlingar. Ingen skuld eller ånger ska landa på din dotter som äntligen slutat tiga och skydda honom. Att som barn tvingas utstå övergrepp från en far och bära hans hemlighet som ett ok hela sin uppväxt, jag kan inte föreställa mig… Det är obegripligt att åklagaren lagt ner fallet. Men nu får han leva med att alla vet. Och det är hand tur att ta konsekvenserna av sitt sjuka, brottsliga handlande. Det enda någon vettig, frisk, sund människa kan, bör och SKA göra är att ta tydligt avstånd från en sån sjuk person och hans handlingar. Att stå på barnets sida och stå där stadigt och fast, det är vad alla borde göra. Jag förstår nu verkligen varför du ville tatuera dig. Är så berörd av ditt inlägg och har nu även lyssnat på din fantastiskt modiga dotter i ångestpodden. Lyssna du också Mona. Varma tankar till dig och din modiga modiga dotter.

 8. Jag förstår reaktionerna, men som sagt jag har egna barn att ta hand om. Svårt från kåken, även om tanken är svindlade kittlande:)
  Jag håller på er, alla dagar i veckan…. (knytnävs emoji)

 9. Jag tror att dina läsare har förstånd och respekt i situationen. Lyssnade på podden. Gripande och det blev tydligt att hon har haft det jobbigt i många avseenden. Vad hon har burit på. Fantastiskt att hon delar med sig.

 10. Vi är alla vuxna och borde veta att ibland behöver man få ur sig saker. Jag läser och begrundar för din skull. Resten lämnar jag i mina tankar Kram

 11. Skulle aldrig göra något mot honom trots att det känns lockande. Vet ej vem han är.
  Har tre barn hemma jag skulle gå genom eld för, dom är viktigast av allt.
  Självklart hoppas jag att han är en bättre pappa mot de andra barnen än vad han var mot Johanna. För barnens skull.

 12. Lovar. För det behöver vi inte. Sanningen kommer alltid fram & karma löser allt.
  Men.. Vem vet egentligen om han har gjort det mot någon annan? Och som mamma hade jag velat veta om jag t ex bodde granne med en pedofil. Hans fru också. För hon är också pedofil i mina ögon..
  Var sätter vi gränsen där?På något sätt har ju dock folk få rätt att veta.. Speciellt med pedofiler ju..

 13. Självklart!! Att göra något som ytterligare skulle förvärra för familjen är inte aktuellt oavsett vad folk tycker.

 14. Hur kan det ta två år innan polis/åklagare kommer fram till att bevisen inte håller? Skulle du kunna skriva ett inlägg om hur hanteringen av ärendet har gått till? Gissar att du har en del att ösa ur dig om det också…

  1. Jag ska be Johanna skriva. Polisanmälan gjordes i höstas så det har tagit 6 månader med många förhör…

 15. Även om han inte får fängelse så kommer han få sitt straff. Det kommer att sprida sig vad han har gjort mot sitt eget barn. Ingen behöver ta lagen i egna händer. Det är bara att luta sig tillbaka och se på.
  Jag misstänkte att det var det här det rörde sig om och jag hoppades på åtal. Nu blev det inte så. Men straff slipper han inte undan.
  Samhället är inte förlåtande.
  Din dotter är fantastisk som väljer att använda det fruktansvärda hon gått igenom till att hjälpa andra.
  Folk kallar mig stark för det jag går igenom….
  Det är inte ens i närheten av det du och din dotter går igenom.
  Ni är starka, ni har ett enormt stöd runt er. Tro mig, ni kommer att komma igenom detta och ut på andra sidan, starkare än någonsin!
  Resten tar Karma hand om.
  En stor kram till dig och din dotter!

 16. Att alla har fått veta vad han gjort är väl ett straff i sig. Oavsett om de väljer att tro på din dotter eller inte så kanske det har såtts ett frö och en del frågetecken hos hans omgivning. Ingen rök utan eld så att säga. Hade han varit oskyldig och velat bevisa det så hade han väl gjort en motanmälan för förtal eller liknande. För det är ju trots allt en väldigt allvarlig anklagelse och hade man varit oskyldig så hade man väl gjort allt för att bevisa sin oskuld?

   1. Exakt, hans beteende runt hela händelsen sen i höstas visar att det är sant. Det kommer hans omgivning att inse.

  1. Han borde stämma er för grovt förtal om detta inte är sant.

   Men så vet jag också hur det kan vara att vara oskyldigt anklagad och alla vänder sig mot en. Till slut blir man så knäckt att man inte orkar kämpa utan bara går under.
   Särskilt om man har barn att tänka på.

   Och med det sagt, så menar jag INTE att han är oskyldig!

    1. Hej, nä det är klart. Och jag menade inte att det var påhittat! Det blir så platt ibland när man skriver.
     Försöker han rädda sitt eget skinn så stämmer han nog er för förtal oavsett. Ni åker väl dit så det visslar eftersom polisen har lagt ner utredningen på grund av bristande bevis?
     Men hade det varit min dotter hade det inte spelat någon roll. En pedofil förtjänas att hängas ut.
     Det är förvisso synd om hans andra barn, men kanske förgriper han sig på dem också och då har ni gjort dem en tjänst.

 17. När jag läste ditt förra inlägg började jag kippa efter andan. Ilskan och avskyn höll på att kväva mig. Jag skrev en kommentar men …. raderade och tänkte efter. Precis som du så klokt poängterar finns det oskyldiga barn inblandade och då tycker jag man kan kräva att man (d v s dina läsare) sansar sig.
  Det jag så innerligt hoppas är att om han… också utsatt (utsätter) sitt yngsta barn för detta så vågar han inte fortsätta. Johannas mod kanske även hjälper det barnet att våga berätta.
  Som hans nuvarande hustru den ”förnekande mamman” (vilket jag tycker
  är så märkligt) skulle jag ”sova med ett öga öppet” under väldigt lång tid framöver.
  Jag beundrar Johanna enormt mycket. Vilken styrka och insikt!!

 18. Har svårt att tro att du inte förstod när du skrev inlägget att han kunde råka väldigt illa ut.
  Det finns en anledning till att det finns särskilda fängelser för pedofiler som inte är officiella för allmänheten.

 19. Klart att det här slår ner som en bomb i förövarens och era kretsar. Klart att det kommer svida ordentligt för många. Tyvärr även för oskyldiga (barn). Ni är också drabbade. Och oskyldiga. Som det ser ut så finns det två alternativ i en sådan här situation. Tiga eller tala. Båda alternativen får konsekvenser. Ni har valt att tala. Det innebär att flera oskyldiga kommer bli drabbade på olika sätt. Det innebär förmodligen också att fler utsatta kommer tala och fler skyldiga förövare kommer fram i dagens ljus. Ibland är vi så rädda för sanningen. Och verkligheten. Den kan vara brutal ibland, men vem vill leva i en lögn? Det är inte ert agerande som leder till en eventuell häxjakt. Det är HANS agerande som försätter honom och dem han älskar i den här situationen. Det har varit hans val från början till slut som lett till det här. Inte era. Ni valde bara sanningen.

  <3

  1. Så bra skrivet instämmer verkligen i allt jag är övertygad om att detta offentliggörande leder till så mycket gott för många. Mona du måste verkligen vara stolt som har Johanna så mogen så varm och kärleksfull så stort hjärta för andra.

  2. Vilken klok kommentar! Det är INTE deras ansvar vad konsekvenserna blir, det är han som är den onda. Han har haft ett val och nu får han ta konsekvenserna av sitt handlande. Och jag hoppas det blir en plåga för honom. Inte för hans barn, för de är lika oskyldiga som Johanna. Men att tiga om detta leder inte till något gott. Och det är beundransvärt att hon väljer att berätta öppet om detta, och att hjälpa andra.

   1. Sen är det självklart att din kloka dotter värnar om sina småsyskon. De kan ju inte hjälpa att deras pappa har gjort sig skyldig till detta jävliga

 20. Hämd läker inga sår. Jag hoppas för allas skull att han erkänner och söker vård. Hjälte blir han aldrig. Det finns inget som kan läka detta helt. Men det skulle vara bäst för alla om han tog sitt förnuft tillfånga och inser vad han gjort. Kram

 21. Så fruktansvärt! När jag hade läst klart ditt inlägg så fick jag en obehaglig känsla i kroppen. Jag och en i min närhet kände igen en hel del saker och börjar nu bli rädd att något sådant har hänt min dotter, men att hon inget säger. Hon har brutit kontakten med sin far för ett antal år sen och vill inte återuppta den (hon är 20). De säger att man ska lita på sin magkänsla, men jag hoppas att jag bara ser spöken…

  1. Be henne läsa Monas inlägg eller lyssna på Johanna på podden. Kanske det får henne att våga berätta om det är så att något har hänt. Och bara finns där ifall hon vill berätta.

 22. Usch vad jag mår illa av din berättelse. Sitter här och lipar. Hur faaaaaan kan man utsätta sitt eget kött och blod (eller någon annan) för detta? Jag förstår att du sjönk ner i helveteshålet Mona. Du beskriver allt så himla bra. Jag har själv varit på djupet av andra anledningar, men är vid ytan igen. Du beskriver det så tydligt.
  Jag är så ledsen att ni behöver gå igenom detta. Kärlek och styrka! ❤️❤️❤️

 23. Har inga ord som kan ge tröst eller att du och familjen mår bra. Vi bara skicka en kram och säga att jag lider med er. Växte upp med en alkoholiserad far men där tar likheterna slut.
  Kramar i massor

 24. En självklarhet att vi här inne inte ska göra någonting! Det är en tuff procedur för dig och din familj och alla andra inblandade. Vi tar till oss, känner, gråter, blir förbannade, förtvivlade… ja allt! Men det är inte upp till oss att ta tag i detta. Hoppas, hoppas verkligen att alla dina läsare förstår det.
  Än en gång: du och din Johanna är otroligt starka. Fortsätt med det!

 25. Jag hoppas verkligen att det kommer fram vem han är, kanske räddar det något annat litet barn modigt och starkt av dig och din dotter,och för honom är jag säker på att det finns en plats reserverad i helvetet.

 26. Jag har precis lyssnat på Johanna i Ångestpodden, så bra hon är! Hon är både behaglig att lyssna på och väldigt intressant, tydlig och lätt att förstå. Dessutom låter hon precis som du på rösten, men det har du säkert hört massor med gånger tidigare.
  Charlotta

 27. Tittar på min egen lilla femåriga flicka och tänker på Johanna och dig och känner vreden och sorgen koka.
  Borde en göra en orosanmälan om hans yngsta barn?
  Stora kramar till er som vågar berätta.

 28. Man kan ju inte låta bli att tänka ”Vem blir nästa offer?” eller att det kanske redan finns fler. För en pedofil slutar väl plötsligt inte med övergrepp bara för att ett offer inte längre är tillgängligt? På så sätt hoppas man ju att han bryter ihop, inser vad han har gjort, erkänner, ber om förlåtelse och söker hjälp så att ingen annan blir drabbad av honom åtminstone.

  Det borde utföras någon slags kemisk kastrering på den typen av människor. Men visst, skadan är ju redan skedd. Jag beundrar din dotter som vill bli terapeut för den sidan och inte för de som blivit utsatta. Jag kan också tycka att det är bakvänt, men det finns förmodligen en tanke bakom hennes val.

 29. Det är svårt att hitta rätt ord, men jag vill bara säga att det är så starkt av er båda att gå ut med detta. Särskilt Johanna. Vilken styrka. Jag har lyssnat på Ångestpodden och instämmer i lovorden. Hon borde verkligen föreläsa. ❤️

 30. Ni som känner förövaren gör orosanmälan om hans andra barn. Att säga att han inte gör det mot dem är inget ni vet eller kan garantera. Ser man en kackelacka finns det hundra till man inte ser.

  1. PRECIS min tanke! Man kan anmäla anonymt om man inleder med att säga att det är en anonym anmälan o inte nämner vem man är.

 31. Jag läste ditt tidigare inlägg och grät. Min egen dotter är just nu fyra år och tanken på att någon kan göra något så fruktansvärt mot ett så litet barn fick mig att må illa.
  Din dotter är fin och underbar och jag önskar henne allt det bästa, hennes attityd är helt fantastisk. Du går igenom en mammas värsta mardröm och jag vill bara ge dig en stor kram.
  Redan då jag läste Elaine Eksvärds berättelse kände jag att jag/vi måste göra något för att beskydda de små som inte kan beskydda sig själva. Din berättelse visar hur nära det hemska kan finnas.
  Vi är alla vuxna här inne, som du själv säger så tar Karma hand om saken.
  Styrkekramar, du och din dotter finns i våra tankar. Tack för att ni hade modet att dela er berättelse.

 32. Texten i förra inlägget, satt på jobbet o kan inte få något vettigt gjort. Vilket svek. Mår illa. Tänker på min lilla 5-åriga systerdotter och känner bara avsky. Vilket monster. Förstår inte hur du klarar att hålla tillbaka – hade gått loss med ett baseballträ.

 33. Jag nöjer med med att det finns ett särskilt ställe i helvetet för pedofiler, våldtäktsmän, våldsverkare och mördare.
  Och nej, jag är inte ett skvatt religiös, men något straff kommer dessa jordens avskum att få.
  Karma!

 34. Att första reaktionen bli ”jag ska ha ihjäl honom” förstår jag. Jag skulle tänka exakt likadant. Men straffet värre för hans del är att A L L A får veta det. Oavsett om de inte ”tror” på det kommer det infinna sig en känsla av obehag och människor kommer att omedvetet tänka annorlunda om honom. Inte direkt vilja ha honom i samma rum som sina barn osv. Det blir som lepra. Jag önskar er all framgång med det ni gör nu. Den största segern är gjord iom att ni berättat. STARKT!

 35. Åh, herregud ..! Vilken fasa, som inget barn ska behöva uppleva. Jag hoppas och tror, att genom att ni vågar gå ut och berätta, liksom Elaine Eksvärd, så kommer även fler drabbade repa mod och våga söka hjälp. Jag önskar er ALL styrka, kraft och kärlek att komma hela ur det här! Tillsammans är ni starka! Många varma kramar till hela er familj

 36. Jag förstår inte riktigt var din karma kommer in i bilden. Han får inget straff, hans fru har han kvar och fortfarande barn därhemma som han han förgripa sig på. Liiiite mer karma vill jag nog ha på fanskapet.

   1. ….och det sätt du berättar på är fullständigt ärligt, engagerat och helt ”oantastligt” ✨
    Heja Mona

 37. Jag önskar och hoppas så på att ni har gjort en orosanmälan till soc angående hans andra barn.
  Risken för att han utsätter fler finns och inga barn skall behöva bli utsatta.
  Hoppas ni nu kan börja läka tillsammans.
  Så starkt av Johanna att dela med sig, garanterat hjälper det någon annan.
  All kärlek ❤️

 38. Det jag hoppas är att alla tar avstånd från detta kräk. Även hans nuvarande fru. Låt denna sjuka livsform tyna bort i ensamhet.

 39. Hans tid kommer… Karma osv.
  Vill bara inflika att även om polisanmälan inte leder till något konkret just nu så kommer det synas i registret att han blivit anmäld och det är kanske någon form av säkerhet att han aldrig gör om det.

 40. Saknar ord! Så hemskt. Vill så gärna lyssna på Johannas berättelse, men har inte iTunes…..finns det ngt annat sätt att lyssna? Kram och styrka till er båda <3

 41. Jag tänker på dig och din dotter som tar er igenom detta. Kan som mamma inte föreställa mig hur det känns. Kram till dig och din dotter ❤. / Carina

 42. Hej Mona
  Djup sympati med alla skenande känslor. Förstår din öga för öga reaktion, och är enig. Det är så sorgligt att barn väljer att skydda föräldern framför sitt eget jag. Kom bara ihåg att vi är många vuxna kvinnor som står här som en lejonklan och bara väntar på att få sätta klorna i de här herrarna som inte förstår att barn är barn och ett nej är ett nej.
  Stor kram och styrka till dig och de dina. Tack för dina välformulerade inlägg ❤️❤️❤️❤️

 43. Lyssnade nyss klart på podavsnittet med din dotter, så otroligt stark och målmedveten hon är, efter en så grotesk och fruktansvärd situation hon befunnit sig i. Tårarna rinner 🙁
  Jag känner igen mig i hennes panikångestattacker och PTSD, då jag själv blivit våldtagen, men det var i vuxen ålder och inte av min pappa. Hade själv också velat gå ut i skolor och föreläsa, men då jag drabbades av svår social fobi av min upplevelse så blir det svårt. Din dotter är så stark<3
  Hennes uppfattning om att inte hata, delar jag med henne. Det tar så mycket energi att hata människor och människor man skulle vilja hata är inte värd den energin.
  Han som våldförde sig på mig, såg jag på stan ett halvår senare. Då satt han med alla alkoholister och hade ett bandage om handen som vittnade om att han saknade ett antal fingrar. Tyckte faktiskt på nåt konstigt sätt synd om honom då, då jag alltid varit en godhjärtad person som inte vill någon något illa.
  Men när han hånflinade mot mig och visade att han visste vad han gjort mot mig dog jag åter inombords. Ringde efter skjuts hem och skakade som ett asplöv i timmar.
  Ett par veckor senare såg jag i lokaltidningen hans dödsannons. Kände inte något. Bara att jag tyckte synd om hans barn som haft honom som pappa. Karma is a bitch!

 44. Så fruktansvärt!! Mina tårar rinner, jag känner så oerhört starkt med er.
  Jag har också alltid trott att det syns och märks vem som är så fruktansvärt sjuk att han gör det mest otänkbara. Har också trott att det är väldigt ovänligt. Tack vare Elaine har jag fått upp ögonen, vilket är extremt viktigt eftersom jag är förskollärare. Jag kan känna skuld för att jag kanske missat att se om något barn blivit utsatt.
  Så upplys oss alla om att detta hemska faktiskt sker. Och att förövaren kan vara ”helt vanlig”….
  Er styrka att dela med er, kan rädda ett annat barn<3

  All omtanke till dig och din fantastiska dotter.

 45. Vilken dag du/ ni måste ha haft, både med blogg och kanske främst reaktioner hos er privata omgivning. Jag vill bara säga att jag tänkt på er hela dagen och försökt använda alla eventuella mumbojumbo-magiska stråk i universum för att skicka styrka, värme och pepp till er. Önskar att det fanns något konkret att göra för att underlätta eller avlasta. <3

 46. Det där med Karma stämmer faktiskt, själv blev jag våldtagen som 15 åring i Italien på semesterresa av en betydligt äldre man. I Itaien gör man ingen polisanmälan om man är svensk turist då man ej blir trodd och man får skylla sig själv heter det. ( detta var 1985) Den här mannen var en väldigt välkänd miljonär som alla kvinnor sprang efter ( vilket jag ej visste) jag skulle bara få skjuts hem till mitt hotell, men så blev det inte. Denne man körde ihjäl sig ett par år senare. Så ja Karma is a Bitch. Man får sitt straff förr eller senare på ett aller annat sätt.

 47. *styrkekramar* Har inte så mycket mer att skriva än att föregående inlägg skickade mig många år tillbaka i tiden och jag blev sittandes som fastfrusen i fåtöljen. Är en i statistiken 1 av 5 och min sedan länge döda mor var en av kvinnorna som stannade och för att rättfärdiga det talade om för mig att ”du minns fel”…

 48. Mona, att du och din dotter behöver lägga all er energi på att själva ta er igenom detta förstår nog alla som läser här. Men jag måste ändå fråga: har du agerat gentemot de barn som bor hos honom nu? Gjort en orosanmälan eller liknande? Han är trots allt en av den värsta typen av brottsling, ett ”sexuellt rovdjur” som pedofiler ibland kallas. En sådan människa slutar inte bara helt plötsligt, hans drifter kommer finnas kvar för alltid. Något agerande gentemot det faktum att han har små barn runt sig i dagsläget borde ske. Även gentemot hans fru som medvetet låter små barn bo tillsammans med en pedofil.

 49. Gör en anmälan till socialtjänsten. Så de kan utreda ev övergrepp på barnet han bor med. Det kan och ska enligt mig föras vid misstanke om att ett barn far illa. Snälla. Gör det.

 50. Modig är vad du är, likaså din dotter. Förövare ska inte skyddas! Att hålla tyst och ”rädda” någon är inte rätt på en fläck. Det här KAN, jag säger kan, leda till att han söker hjälp. Risken är annars mycket stor att fler barn drabbas. Sån’t här går inte över av sig själv.

 51. Jag blev fruktansvärt illa berörd när jag läste om din stackars dotter. Att ett sån pedofilsvin skall kallas för pappa är för mig helt obegripligt. Han har förverkat all rätt idag och för all framtid att vara någons pappa. Jag har själv två döttrar i vuxen ålder och jag kan inte föreställa mig vad jag skulle göra med min man om en sådan här vidrig handling kom fram. Att din dotter skall ha dåligt samvete för sin pappa är så fruktansvärt…jag saknar ord. Han skall hängas, ut ha inte dåligt samvete för det!! Hoppas att ni får all hjälp som går att få och att den här mannen får sitt straff…någon gång i framtiden står han där och ser tillbaks på sitt liv, och då kan man ju alltid hoppas att rättvisa skipas. Jag önskar er All Lycka och att ni på något sätt har ork att gå vidare..all heder åt er som berättar denna tragedi!

 52. Ofattbart, vidrigt! Absolut överjävligt. Hur kan vissa män göra så? En pappa mot sitt barn dessutom.
  Saknar ord. Började läsa din text igår men var tvungen att pausa över natten, pallade inte allt, det var för starkt helt enkelt.
  Fantastiskt starkt av Johanna att gå ut och berätta, heja dig! Varje tjej som berättar ger styrka till flera att våga.
  Men, en av fem är förövare eller eller en av fem är offer? Det kan väl inte vara möjligt?

  Jag undrar: Varför tar inte andra MÄN itu med män som våldtar? Det är ju i allra högsta grad även ett mansproblem eftersom det gör att man misstänker alla män. De flesta män är jättebra, men man vet inte vilka. Jag vill se MÄN ta ansvar för MÄN.

 53. Gripande inlägg..jag snorade och torkade tårar och sansade mig sen för att lyssna på podden. Vilken fantastisk kvinna din dotter är! Vilken klok, saklig och varm person.
  kramar till er & massa styrka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..