Det verkar gå väldigt bra för MP nu

avbild 2016-05-10 kl. 10.16.55

  1. Lite väl hårt sagt kan jag tycka. Finns ju även SD. Tidigare hade vi Ny demokrati och det finns säkert flera andra som konkurrerar om den posten.

 1. Klantigt sätt att uttrycka sig på. Inte det parti som jag sympatiserar med. Dock skrämmer SD och deras bruna svans mer.

  1. Med hänsyn till att du själv både särskrev och glömde frågetecken så kanske du skall lägga lite lock på raljerandet över ”nysvenskars” brist på språklig kompetens.

 2. Hela MP borde ta en paus…. för alltid! Jag har iofs inget förtroende för nån sittande i regeringen nu såatte…. #bytregering.nu #pinsamtsverige

 3. Bara detta med vargdebatten, har någon sett livrädda älgar springa för sitt liv och sedan bli plågade till döds av vargen? De flesta djur lever under skräck för vargen.
  Visst de är vackra att se på håll…men fy vad stora de är OCH jävligt farliga.

  1. Vet inte om du skojar eller är allvarlig.

   Alla rovdjur jagar och dödar sitt byte. Det är så det går till i naturen. Äta eller ätas. Finns bara ett djur som dödar för nöjes skull. Alla andra dödar för att överleva.

  2. Då jag bor mitt i Bromma, med möjligtvis ett rådjur som vilt – så kan jag inte skapa mig en förståelse för hur det är att leva med varg runt knuten. En väninna i Värmland är inte lika imponerad av Sveriges ”rädda alla djur”-hållning, där måste deras förskola med utomhus-profil ibland vara inne pga vargen.

   Så, allt är relativt. Men jag tycker nog att de som sitter i Rosenbad inte ska blanda sig i saker som de faktiskt inte förstår, eller upplever själva för den delen. Vi har väl kommuner/länsstyrelsen och lokalpolitiker av någon andledning ?!?! Liksom att de i Norrland inte är speciellt intresserade av SL 😉

 4. Mitt politikerförakt har vuxit de senaste 4 åren. Det är så mycket som inte diskuteras, så mycket som sköts så inihelvitti ineffektivt. Och så mycket fumlande med allt. Man måste väl vara släkt med dem för att tycka att de gör ett bra jobb. Ge mig lite ordning och reda, tack. Och lite förtroendeingivande framtoning skulle inte heller skada.

  1. Usch, där måste jag nog opponera mig. SD är inget bra parti, och hela Sverige faller dem rakt i armarna. Nu sitter de lugnt i båten som många svenskar hjälper dem att ro. Backa två år och kolla vad SD ville, det är precis där vi är nu. Ett missnöje-parti som skapar debatt, kan inte tänka mig att det på något sätt kan gå bättre för mr Åkesson. Kolla FB till exempel, har ALDRIG sett så många kommentarer som vädras angående utlänningar och bidragsfusk samt alla andra klyschor som körs. Av både vänner och ovänner …

   ALLA partier i mina ögon är bättre än SD, sedan är min personliga mening att de sittande inte sköter sig – men jag ska inte utrycka mig om det då jag för tillfället bor utomlands och inte vet inte hur vardagen påverkas av den sittande regeringen. Dock tycker jag att ett svagt ledarskap lyser igenom i nästan samtliga media …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..