Nya sommarfärger, me love!

Ni är flera som bett mig ta in lite sommarfärger på mina cashmereponchosar och idag kom proverna … som är to die for! För dig som inte hängt här inne så länge: jag har alltid velat ha plagg i cashmere men inte prioriterat det då jag tycker att det är alldeles för dyrt. För drygt ett år sedan bestämde jag mig för att ta fram egna ponchosar och med hjälp av en läsare här inne, vars pappa arbetat i många år med just cashmere, fick jag tips om vad jag skulle efterfråga från de olika fabrikerna, för att veta att det verkligen var bra kvalitet. Cashmere finns ju i en uppsjö av olika kvaliteter och jag ville ha det bästa.

 

Det visade sig att just det bästa går inte att sälja då det är för dyrt (en poncho skulle kosta runt 4-5000 kr så det är inga i Sverige som köper in det) varför jag valde det näst bästa. I butik skulle mina ponchosar kosta ca 2500 kr men jag säljer dom för 1295 kr. Maken blev skogstokig men jag tycker att det är roligare om så många som möjligt kan ha råd att äga en riktigt fin poncho, än att bara några få kan köpa. 1295 kr är fortfarande svinmycket för många, jag vet det, men jag kan inte gå lägre eftersom jag inte tjänar många kronor på varje poncho som det är nu. Jag har valt att rekommendera kemtvätt på tvättlappen men jag kör mina i ullprogrammet och det funkar. Vågade dock inte skriva det eftersom jag inte vet hur gamla maskiner hanterar cashmere. Ni som inte törs chansa: vädra ponchosarna, det går lika bra.

 

Hur som. Nu är sommarfärgerna äntligen här och de är perfekta att ha på sig under småkyliga vår- och sommarkvällar! Bara att knöla ned i väskan när den inte behövs!

 

Royal Blue – SJUKT snygg blå färg, min nya favorit!

FEDF14007 CB-926 Royal Blue

Pink – ljusrosa Den har vi haft tidigare men sålde slut på ett par dagar så nu tar vi in den igen.

FEDF14007 CB-906 LT Pink

Crimson – en klassisk röd, supersnygg! (Går inte mot det orangea.)

FEDF14007 CB-914 Crimson
Cosmos – den här är svår att beskriva: en rosa som går åt fuchsia. Fantastiskt snygg!
FEDF14007 CB-908 Cosmos
Oatmeal – en grymt snygg beige. Den här färgen har vi flest förfrågningar på och nu fick jag äntligen tag på rätt nyans! 
FEDF14007 CB-922 Oatmeal

Ginger – när jag såg den här bilden höll jag på att kräkas (ser ut som en bäbisspya) men av någon anledning beställde jag hem ett sample i alla fall och OJ vad överraskad jag blev, den ser inte alls ut som nedan! Efter Royal Blue är den min superfavorit. En lite ljusare senapsgul. Chansa om du är osäker, man får returnera, men jag tror inte att du gör det.

FEDF14007 CB-902 Ginger

Det kommer vara 5 veckors leveranstid på dessa från det att jag beställer varför ni som känner för det, kan välja Klarna. De som betalar med kort kommer dock få första leveransen.

 

HÄR hittar ni alla! Min beställning går iväg i nästa vecka så jag kommer påminna er flera gånger fram till dess! Ska också be någon ta kort på mig med alla nya varianter.

 

 

LOADING..