Dag 2 & 3 SM i Disco Norrköping

Det här förvisso den roligaste helgen på året när man är tävlingsdansare/förälder men jag ska erkänna att det suger lite att spendera 3 dagar inomhus, i 2000 decibel av discodunk, när det är 24 grader varmt ute!

Men, det är bara att gilla läget för det ä r kul som fasen! Tjejerna är supertaggade och hundratals timmar får nu förhoppningsvis utdelning!

I med pluggen och så kör man!
Är jättetacksam för att #dependcosmetics sponsrar tjejerna med lösfransar i olika färger. Det går åt shitloads med såna i dansbranschen nämlich!

Så här ser det för övrigt ut hela dagen på vårt lagledarbord:

Kl 10 kör vi igång varje morgon. Talibanen tävlade inte igår så hon tillbringade dagen på hotellet medan jag jobbade. 


Malin kör lite peptalk med tjejerna.

Gårdagen slutade inte förrän vid 20.30 men jag fick smita tidigare. När jag kom till hotellet tyckte jag mig se ett välbekant fejs. H u r stora är oddsen att man träffar på Olof, som jobbar på Synoptiks PR-firma i Göteborg, och som bor på samma hotell?! Helt sjukt! (Till vänster.)

JDet blev kramkalas och sen åkte jag upp på rummet och drack lite bubbel.

Vi bor förvisso på ett mindre bra hotell men i anslutning till den finns en GRYM restaurang. Väntade in de andra föräldrarna/danslärarna innan vi satte oss till bords.

Maten var supergod, även om mina musslor inte var i närheten av Elliots hemma i finhooden! Det är för övrigt få ställen som slår dom … om ni har vägarna förbi!

Klockan 22 gick kärringen och lade sig. Idag är sista dagen och talibanen tävlar i grupp så håll tummarna!

  1. Min dotter är också där nere och tävlar men tyvärr så får jag vara hemma och jobba. Jag kunde dock följa henne på webben igår och hann se när hon dansade sin singel i semifinal. Det verkar va härlig stämning därnere 🙂 idag tävlar hon i grupp och par tror jag? Vi håller tummarna för alla tjejer!

    1. Åh vad kul, håller tummarna för henne också. Talibanens grupp heter Spex och är nybörjare så vi har inga stora förhoppningar. Ser det som erfarenhet!

  2. Färgerna, glittret och huvudbonaderna får mig att associera till insekter i tecknade filmer – vilket jag inte menar något illa med. Jag förstår ju varför en glitter-addict som du är där, men behandlaren i mig undrar om stegringen i intag egentligen är ett illavarslande tecken. Snart kör du ”tjära och fjädrar” som outfit, i form av ett rejält lager tan can och så klistrar du fast pons och allmänt glitter i det. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..