Ett trevligt samarbete – BookBeat

När jag reser lyssnar jag alltid på bok. Alltid. Enda gångerna jag kan slappna av ordentligt. För några månader sedan fick jag en förfrågan om jag ville göra ett samarbete med BookBeat. Jag hade tänkt säga nej men gick in på hemsidan och kollade. Jo, de verkade seriösa. Den här typen av tjänst tillhandahålls av flera företag på marknaden idag så vad var det för speciellt med dessa? Tänkte jag. Läste på lite om bolaget och dess utbud och bestämde mig för att passa på och testa i samband med resan till Nicaragua. Innan jag bestämde mig.

IMG_6438

En förutsättning för att jag ska lyssna på bok är att man ska kunna ladda ned och lyssna och läsa off line. Rätt självklart om man sitter på en never-ending-flight till Nicaragua. Jag började med Jens Lapidus. Gillar honom eftersom han uppenbarligen har rätt bra insyn i den kriminella världen.

IMG_9103

…. och såg ut så här den större delen av vår resa ned … (och hem) som varade i 24 timmar … åt båda hållen.

IMG_6022

Har dessutom marknadens bästa hörlurar som utesluter allt brus. Det känns som om man är helt inne i boken eftersom det bara är uppläsaren och jag närvarande. Man hör inte ens kaptenen.

 

 

BookBeat har ett utbud på flera tusen böcker, så jag hann med ytterligare en;

IMG_6001

Usch, den berörde mig mycket och jag fick en dålig smak i munnen efteråt.

 

 

På vägen hem var jag inne på min 5:e bok men hann hann inte blir klar så jag har använt lite tid här och där nu här hemma. 

IMG_8905
IMG_8894
IMG_8902
Tack förresten för alla tipsen, valde helt efter era förslag! Jag har laddade ner appen både i iPaden och i mobilen. Älska valmöjligheten.
IMG_8906

Hur som. Jag har nu sagt ja till ett samarbete och varför då kan man undra. ”Same, same but different” säger jag. Det är nämligen så att jag kommer stanna hos BookBeat. Bortsett från ett jättebiblioteket och att tjänsten är enkel att hantera så är det ett Bonnierägt företag. För mig betyder det trygghet.

 

Ett samarbete innebär det givetvis ett erbjudande till er!

 

LYSSNA FRITT 1 MÅNAD

√ Lyssna och läs så mycket du vill

√ Välj bland tusentals böcker

√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

 

Klicka HÄR och du kan sätta igång direkt. Återkom gärna till mig om några veckor. Vill höra vad ni tycker.


LOADING..