Norrköping here I am!

Igår var jag uppe med tuppen för att åka iväg och fixa nya fransar. Oh så beautiful jag blev!

Sen järnet till CityGross och köpa hårfärg. Jag är grå som en säl och det är det värsta jag vet. Var wild’n crazy och tog rött nu när det är vår/sommar men sa*an i gatan så röd jag blev!
Inte så bra..

Åkte vidare bort till Spånga där jag mötte upp Malin från dansskolan tillsammans med dansläraren. En av föräldrarna jobbar på Audi och de lånar ut 6 bilar till oss i helgen. Den här raringen blev min. 

 Malin


Vendela

Daniel
Josefin

Håkan, Malins man, kör givetvis värstingen och var överlycklig!
Alla åkte tillbaka till dansskolan utom jag och talibanen som satte kurs mot Norrköping.
I höjd med Rönninge, ett samhälle utanför Stockholm, där Pons-Carmen bor … mitt ute i skogen, kom jag plötsligt på att jag beställde Pons för flera månader sen. Jag chansade och ringde henne för att kolla om hon var hemma … och det var hon. Sladdade av motorvägen för att plocka upp Ponsen. 

Carmen är astråkig, hon vill sällan eller aldrig vara med på bild!

Jag trodde jag bara hade beställt ett par rosa men hade visst råkat beställa fyra stycken. (Köper för inköpspris så det blir inte så dyrt.)

Kärlek!

Jag tänker att jag ska fixa en kampanj till er på Pons i slutet av maj. Bra eller anus?

Pussade Carmen hejdå och drog till Norrköping.

Vi bor på Best Western Princess och har en wonderful utsikt …

Ett yttepytte rum utan garderob och kyl.
Men de får 3 plus för vattenkokaren!

Packade upp mina nya skor. Jag ÄLSKAR skor och kan inte få nog. Obviously.

Idag är det första tävlingsdagen. Min parhäst, Ylwa (en annan dansmamma) ligger hemma och är sjuk så jag kommer få jobba som ett svin!
Nu mot SM i Disco i Stadium Arena!

 1. Jag tycker själva pons-modellen är snygg (glittret not so much) och önskar att jag kunde ha såna platta, hårda skor. Mina mortons-fötter kräver mjuka madrasser för att må bra, så jag kör granny-stile i hela mitt liv.

 2. Först, lycka till på tävlingen! Sen undrar jag lite om den däringa skosprayen som tar bort ”dofter”…Min dotter spelar fotboll och hennes fotbollsskor luktar (stinker) en frän doft som påminner om kattpiss…Och nej, ingen katt har kommit i närheten av dom så antagligen är det väl priset man får betala när man tränar/spelar i regnig och sunkigt väder. Hur som, dom luktar verkligen apa så dom åker ner i källaren direkt efter träning/match…Jag har varit sugen på att köpa det där sprayet och efter senaste träningen dog jag nästan när hon rensade träningsväskan, doften hänger med även i väskan efter att skorna åkt ut. Lovely…Vet ju att talibanen spelade fotboll innan, hade ni samma problem och testade ni sprayen? Jag får nog fasen testa, kan ju inte köpa nya skor för stankens skull…

 3. Hej, Mona…Först ett stort lycka till!! Sen om skorna, jag vill ha, vill ha, vill ha…men kan inte ha. Gud vad jag saknar mina ben ibland. Jag kommer nog aldrig känna mig riktigt klädd utan ett par snygga skor. Pricken över i:et, jag måste verkligen acceptera att det är så, men det är så svårt. Själv är jag på väg in igen, har nu 3 infektioner, hade kunnat stå ut om det inte var för att jag satt på det ena såret. Hur fasen ska det kunna läka, jag skaver ju hål på det hela tiden…omöjligt, förbannat och smärtsamt..
  Ha en underbar dag idag Mona och tack för dina fina fotografier och för att du delar med dig. Kram 🙂

 4. Inga fler skor eller jackor nu! Gå till frissan i stället nästa gång du ska färga håret!
  Hoppas på en lyckosam tävlingshelg!

 5. Ponskampanj – ja tack!

  Sedan en fråga – du fixade ju ögonfransarna (förlängning) innan du åkte iväg – måste man underhålla det eller är det bara färg du gjorde?

  1. ca var 3-5 vecka tror jag att man måste gå tillbaka och fylla i…..
   Skitjobbigt och dyrt och jag kan för mitt liv inte förstå varför man vill gå omkring med något som ju faktiskt ser ut som gammaldags lösögonfransar….alla ser ju att det inte är äkta och då är det ju liksom inte så roligt MEN det är bara mina åsikter 🙂

   1. För min del är inte avsikten att de ska se äkta ut, de ska se målade ut eftersom jag är för lat för att sminka mig..

 6. Många verkar gilla pons så en kampanj är säkert toppen! Själv tycker jag de ser ut som något man sytt själv…
  Ha en trevlig helg och jobba inte ihjäl dig!

  1. Henna jag håller med dig 🙂
   Var på Menorca får några år sen, vi var ganska många som skrattade år dessa ”konstiga” skor, som vi inte kunde förstå varför dom hade drösvis av i alla butiker.
   Så för min skull behövs ingen kampanj 🙂

 7. Väldigt vackra fransar du fick och tycker att hårfärgen klär dig också:-)
  En fråga när du har tid och lust att svara, hur kommer man i kontakt med din BH-Helene?
  Och hur fungerar det hela, skickar man bara mått och hon trollar? Är i sjukt stort behov av en bra BH då vi som har stooora balobas vet att en illasittande BH ger ryggvärk utan dess like och det är något som jag dras med just nu.
  Tacksam för svar:-) Kramelikram

 8. Jösses…tant blev verkligen ”rosa” i pannan… säger som ovan,
  – eller lägg ett skyddande lager kräm (ansiktsmask? Vaselin? Bakplåtspapper?) i fejset under hårfästet… trist att se ut som solbränna bacon deluxe om man inte vill.. . Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..