Alltså, det här med Facebook

Jag gillar inte Facebook. Har aldrig gjort. Det räcker jättebra med bloggen. Dock har jag noterat att jag är rätt ensam om att inte gilla det. Alla hänger där.

 

Vår ena hemsida, Designforhome.se, har en egen Facebook-sida. Tydligen. Jag har en privat FB och en officiell, som jag är värdelös på att underhålla, jag vet … ska bättra mig!

 

Hur som. Nu fick kärringen för sig att jag skulle bjuda in er läsare, via min officiella FB, till utförsäljningen i morgon och på måndag MEN JAG FATTAR INTE HUR MAN GÖR!

 

Kan ni gå in och säga jatacknejtackamen HÄRSå blir jag jätteglad. 

 

Mvh

Idiot på hög nivå

 1. Har inte heller facebook kommer aldrig att skaffa heller 🙂 Varför ska du ” bättra ” dig med facebook om du inte gillar det ? Man behöver inte göra som dom flesta utan vad man själv känner för .

 2. Jag gillar inte fb heller…..Så jag har ingen sida där. Våra vägra fb säger jag.
  Hade jag bott närmare finhooden hade jag dykt upp.
  Ha en toppen valborg

 3. Duktigt jobbat, kanske man skall göra en liten utflykt till ”fin-hooden”!
  Bor i stan, har ingen aning om vart du bort – Bromma säger mig knappt nåt (bara att det finns bussar därifrån till Drottningholm) – åker kommunalt – kan man få en vägbeskrivning om hur man åker tunnelbana/buss/går? Vilka tider gäller?
  Tack, blir nog jättekul – men du behöver inte reservera en plåttupp åt mig, fniss!
  //nelly

  1. ”Bor i stan men Bromma säger mig knappt nåt”! Du måste vidga vyerna lite darlo! Åk till Alvik, gå ned till busstorget, ta buss 112 mot Spånga station. Hoppa av på Norrbyvägen (tio minuters färd) gå i samma riktning som bussen åker, i nästa korsning, ca 150 meter från busshållplatsen, går du till höger och är framme. Vi är i samma hus som OfficeDepot och Godisbolaget. 2 trappor upp. Väry welcome! Lägger undan 6 tuppar till dig. För säkerhets skull!

 4. Mona, vad är det för tid i morgon?
  Jag hittar i allafall. har varit uppe hos er förut i samband med en ringbeställning 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..