Sorry, lite körigt igår

Vi har ju lagerutförsäljning på söndag och måndag på kontoret här i Bromma och jag har nog glömt hur mycket förarbete det är när man ska göra en sån här grej. Det här började med att Maria, som äger Reunion Home (grossist inom handdukar och egenhändigt gjorda ljus) frågade mig om jag visste ifall det fanns någon bra lokal för henne att hålla till i eftersom hon ville komma till Stockholm och ha en utförsäljning. Jag föreslog vårt kontor. Maken tyckte det var en jättebra idé …. om även vi passade på att sälja ut saker.

 

 

Vi är ju egentligen grossister inom heminredning, få främst med smidesprodukter som vi själva ritar och får tillverkade. Vi har ett showroom som är till för kunder, alltså inköpare. Nu fick vi röja i hela showroomet och sen plocka fram allt som vi säljer ut. Våra sjukt fina plåtttuppar drar vi iväg för halva priset.

IMG_8917
IMG_8924
IMG_8922
IMG_8923
IMG_8930
Vi har en del kvar av vårt populära Make International-porslin.
IMG_8933
Och en massa jätteonödiga, men snygga designade prylar.
IMG_8934
Supersnygga ramar.
IMG_8926
Och så vår … keramik. Jag vet, men holy Moses SOM det säljer!En svensk keramiker som gör dom.
IMG_8925
Ullplädar som vi designar själva. 
IMG_8928
Idag ska jag göra i ordning den här väggen och efter det ska alla miljarders prylar prismärkas!
IMG_8927
Hade tänkt vara ledig idag men det gick åt helvitti. Har gäster på middag i morgon men inte ägnat en sekund åt menyn. Jättebra. Känner mig inte alls stressad…

 

Oh happy Friday!

  1. Åh, Johanna Höna har jag ju spanat in sedan länge.
    Hur är det med grodlamporna, är de till för inom- eller utomhusbruk? Jag hittar inte dem på hemsidan, kommer det att vara rea på dem med 😉 ?

    1. Då hoppas jag att du bor i Stockholm Ann för just Johanna har vi bara kvar ett par stycken av hon kommer ta slut direkt! Grodlamporna har bara en kontakt, alltså ingen av/på-knapp men du kan ha dom både inne och ute. Vi har bara några stycken och därför har vi inte lagt upp dom på hemsidan! Ska sätta priser idag men allt ska väck så de blir inte dyra.

  2. En sån där lampa (utan groda) hade passat så bra i växthuset som min man ska bygga till mig… Fast jag hinner inte åka till Stockholm på söndag, tråkigt nog.
    Men nu till nåt annat. Vilken grym service din kompis Tina och hennes syster på ”Syster Lycklig” har. Fick hem en Missoni-lampskärm från dem idag. Förutom att den var grymt snygg så hade de dessutom skrivit ett litet personligt brev. Dessutom hade de packat mycket väl, vilket var en himla tur då jag tror att Schenkerchauffören har suttit på paketet (samma visa förra veckan). Det måste vara jobbigt för er som har webshops att fraktbolagen är så oaktsamma.

    Hoppas du får en fin helg Mona.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..