Packa, packa, skitmycket packa

Herregud som vi packar bajssprejer. Skulle ha försökt rodda inför lagerutförsäljningen på söndag-måndag, men det fanns inte en chans. Ordrarna regnar in och jag älskar att vi säljer en produkt som på riktigt är bättre än uppfinningen av hjulet!

IMG_8867
IMG_8868
IMG_8869
IMG_8872
IMG_8871
IMG_8870

(Här, om du är sugen! Köper du fler än tre får du en extra mindre flaska på köpet. Maken är skitsur eftersom de flesta av er gör det!)

 

24-åringen var helt mörbultad efter allt packande och fick massage av chefen.

IMG_8874
Åkte ned till Posten vid jobbet och lämnade in en massa paket. Är sällan där då det är maken som brukar sköta sånt. Blev därför aningen förvånad när jag öppnade vår postbox och såg att den var knökfull. Bland annat låg ett tjockt vadderat kuvert till mig där. Slängde in det i bilen och åkte hem till dyr-ICA. Månadens Glossybox hade kommit och jag var angelägen om att rensa lådan innan talibanen satta tänderna i den!
IMG_8877
Öppnade det vadderade kuvertet och höll på att skämmas ihjäl. Innehållet var från Simona, författaren herself.
IMG_8876
 F-n, hon måste tro att jag är världens mest otacksamma mottagare som inte ens tackat! Förlåt Simona!  När jag läst klart ska jag skickad dom vidare till en kompis som är på långsemester i Spanien. Hon älskar Simonas böcker.

 

Kvällen gick åt till att laga lasagne, åka på dansträning, svara på mail, skriva ett samarbetsinlägg som ska godkännas innan jag publicerar det, lyssna på makens snarkande i soffan 20.15, prata med kompisar. Sen var det godnatt. Sjukt trött.

 

Idag torsdag. Äntligen. Herregud så långsamt veckan går. Har något jag ser fram emot om några dagar men det är snigelfart.

 

Nu till jobbet och packa mer bajssprejer. Mer TanCan är på ingång för er som undrar. De tog tokslut. Som vanligt. Verkar inte spela någon roll hur mycket vi beställer.

 

Laters!

LOADING..