Övermogen på flera sätt

Igår hade jag ett roligt möte i Bromma Blocks. Eller ja, det hade varit ännu roligare om det inte var för att jag vaknade med tre feta finnar på kinden. Mannen jag skulle träffa heter Björn och är journalist på P4 Stockholm. 

IMG_8842
Han gör ett program som ska handla om ifall shopping och materialism skänker glädje. Om det är en quickfix, eller om man alltid är glad över sina prylar efter att man har köpt dom. I programmet kommer tre personer intervjuas med tre olika åsikter och det är ju inte så svårt att gissa vem jag är av dessa tre! När Björn kontaktade mig för ett par veckor sen och gjorde en snabbintervju per telefon, gick han upp i brygga när vi var klara. ”Du är perfekt!”

 

Så klart jag är för jag vägrar skämmas över att jag gillar att handla. Punkt.

 

Jag och mina finnar sladdade in på Bromma Blocks och eftersom det var frågan om en radiointervju hoppade jag över det där med smink och fixa peruken. Spela roll liksom. Tills Björn upplyste mig om att han hemskt gärna ville ta ett foto som ska upp på hemsidan. Suck a duck, tänkte jag men log lydigt.

IMG_8839
Han hängde med mig in i en butik där jag handlade lite samtidigt som han intervjuade mig och en timme senare var vi klara.

 

Åkte tillbaka till jobbet. Har världens tråkigaste arbetsuppgift just nu: vi håller på att göra om några av våra hemsidor och jag sitter och ”knackar” produktuppgifter. Snark. Hatar att sitta still.

 

Drog tidigt från jobbet eftersom talibanens skola hade ett föräldraevent.

IMG_8847
Barnen sålde hembakat och det såldes lotter och det var loppmarknad. Sedan hon bytte skola för ett par år sedan så försvann mitt kontaktnät vad gäller andra föräldrar. I nya skolan har jag inte kommit in i matchen så jag känner inte en käft. Jag är dessutom inte så mycket för att träffa nya människor (kan man ju inte tro…) så jag talade om för talibanen att jag ville dra. Hon hade full förståelse över att jag inte ville stå som en panelhörna på skolgården.

IMG_8846
Köpte lite lotter och en hemmagjord limpa, sen drog jag som en avlöning.
IMG_8849
Åkte in till stan för att gå på Malins utförsäljning. Det hade varit kö redan 07.45 på morgonen så det mesta var slut.
IMG_8854
Jag hade inga större problem att hitta grejer jag gillade. Bland annat det här:
IMG_8853
Japp, more is more. Mitt motto.

 

Träffade flera kompisar där, bland annat systrarna Almgren som också hittade shitloads med smycken. 

IMG_8856
Malin hade nästan sålt slut på sina grejer och jag var inte förvånad med tanke på priserna:
IMG_8861
IMG_8860
Den här stora väskan, som kostar 1500 i vanliga fall, såldes ut för 550 kr. Mindre än vad butikerna har köpt in den för. 
IMG_8859

Det är utgående färger, därav det låga priset. Jag var svårt sugen på att köpa en till men jag har ju fått två stycken av Malin och kände att nä, jag kanske ska lugna mig ett par grader.

 

Snygg-Malin, hennes man, Pons-Carmen och hennes man kommer hem till oss på middag på Valborg. Gissa om vi kärringar ser fram emot det!

IMG_8857

Idag onsdag. Veckan sniglar sig fram. Vi ska börja rodda inför lagerutförsäljningen på söndag-måndag. Inser att vi har en hel del vi kan sälja ut för skit och ingenting. Ska fota vartefter jag ställer fram. Kommer lägga upp det vi har kvar på hemsidan, efter utförsäljningen.

 

Laters!

 

  1. Är kanske någon medicin som du äter som orsakar detta? Eller hur måendet är inombords? Försöker bara ge dig någon förklaring till hur acne uppstår vid 50+

    1. Funderar också men har inte börjat med någon ny medicin. Däremot testade jag ett nytt solpuder härom dagen och misstänker att det har med det att göra. Idag ser jag ännu jävligare ut…Morr.

  2. Måste bara tacka för att du tipsat om Face gel från MayBeauty. Den är otroligt bra, det känns som om man varit på ansiktsbehandling efter 1 gång!

    1. I know. Har panik just nu eftersom jag ser ut som en jävla tonåring i fejset. Ska testa deras mask för pormaskar. Har provat den en gång tidigare och den var bra. Nu ska jag nog använda den lite mer kontinuerligt. Ska se om jag kan få till en deal om den till er…

  3. Apropå på utförsäljning, de här lösa fickorna av neopren jag köpte hos er är banne mig helt suveräna ? Jag har mest min mp3a i den och jag har inte tappat den en enda gång. Förut for den ur både jeansfickor och huvjackefickor och damp i marken och jag svor medan hörproppen rycktes ur örat ?

  4. Åh va synd att man inte bor i Sthlm och kunde gå på utförsäljningen! Älskar den mindre varianten av den däringa rosa lidbylivingväskan! Vill ha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..