Poo Pourri – missa inte!

Tänkte bara påminna er om bajssprejskampanjen. Idag är sista dagen som jag kan öka på antalet i vår beställning. Köper du minst tre valfria bajssprej/fotsvettssprej får du en liten bajssprej, 29 ml, på köpet.

0020-poo-pourri-gallery-5
shoe-pourri

Jag säljer bara saker som verkligen ÄR bra och ni som hängt här vet det. Den här bajsprejen (och skosprejen) är på riktigt överlägset ALLT som finns på marknaden. Spreja 3-5 puffar i toastolen innan du sätter dig och när du är klar luktar ditt bajs på riktigt blommor!

 

I badrummet, handväskan eller i fickan, som present till varenda kotte du känner … well, alternativen är många. HÄR hittar du dom!

  1. Namnen på sprayerna är ju roliga. MEN! Hur i hela friden tänkte de med namnet ”Déjà poo”? ”Redan bajs”? Betyder det att sprayen luktar gödsel?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..