Life is sweet

Well, trodde fan aldrig att man skulle se ljuset i tunneln men nu börjar sak efter sak lösa sig. Den näst bästa nyheten i mitt liv är att idag skriver 24-åringen kontrakt på en 2:a i Bromma. Förstahandskontrakt med hyresvärden. Nära mamsen. Me like, hehe. Det finns liksom inte att man får ett kontrakt i Stockholm utan en massa svarta pengar. Dessutom med en billig hyra! Jag ska för evigt tacka det äldre par som äger fastigheten. Tänk om de visste vem de hjälper.

 

Saker löser sig på andra fronter också. Just nu älskar jag allt och alla. Utom de som förtjänar skit. Karma is a bitch!

IMG_8222

  1. Jätteglad för din och din dotters skull. Min son skriver kontrakt på sin förstahands lägenhet på fredag. Det är genom Hässelby hems bostadskö. Trodde aldrig det skulle funka, men ibland sker under. Kramar

  2. Grattis! DEN lättnaden för er båda! Ett ställe att landa och sätta ner fötterna på är såå mycket värt för att kunna hitta riktning på livet, tycker jag. Jag bodde på massa knäppa sätt i flera år (studentkorridor, illegala kollektiv, inneboende, på fallfärdiga elevhem mitt i skogen) och minns den dan då jag fick sätta nyckeln i dörren till mitt alldeles EGNA hem. Fantastiskt!
    Skönt för er båda att det var nära också. 🙂

  3. Grattis till din dotter…ja till dig också. Skönt att det blir nära dig. Det behövs lite närhet ibland. Min ena son gifter sig i juli och det är svårt att greppa..min lilla gosse, ska bli man. Det blir mängder med tårar. Idag har varit en skitdag, för min del. Smärta i en svullen stump. Arg som fan över att jag sitter i rullstol..men det ska jag inte besvära dig med, det tar jag på min egen blogg….Grattis igen.. och tack för en mycket härlig blogg som får mig att skratta och det behövs verkligen ibland. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..