Lazy Sunday

Kan ju säga att det inte var tu tal om någon söndagssex i det universumska hushållet igår. Har jag inte haft ”huvudvärk” förr, så hade jag det igår för fifan så trött jag var efter lördagens danstävling. 

IMG_8803
Spenderade ett par timmar i soffan. Horisontalt. Händer aldrig. I fem dagar på raken har jag vaknat med huvudvärk. Inte så konstigt med tanke på att det är vår ena sekunden och hagelstorm nästa.

 

Nisses bästa kompis Turbo sov över och matte Maria kom och hämtade honom på eftermiddagen.

IMG_8804 (1)

Har tagit en paus med Linas Matkasse ett tag pga interna klagomål här hemma. Eftersom jag har mycket att göra den här veckan gjorde jag iordning en veckomatlista och drog i väg till CityGross för att slippa handla i veckan. På vägen dit ringde Jack-Jane (glöm inte hennes utförsäljning av Ilse Jacobsen idag och i morgon, mer info HÄR, likaså Pons-Carmens sjuka utförsäljning!) och vi pratade … och pratade … och pratade. Plötsligt var jag hemma. Med EN kasse. …som innehöll ingredienser för en söndagsmiddag. That was it. Gör om, gör rätt idag liksom. Idiot.

 

Rasslade vidare in till Gröna Lund. Talibanen var där med en kompis och hade dragit in tidigt på förmiddagen. Gudskelov lyckades vi tvinga henne att ha underställ och det var hon måttligt road av. Tills jag hämtade henne och hon konstaterade att ”det var en himla tur!” Kompisen var genomkyld. 

IMG_8807
Turbo till Kindahls Dansskola och medan talibanen tränade så hjälpte jag och Ylwa, som också är dansförälder, till att klippa i ordning tyger, som ska bli kjolar.
IMG_8811
Malin satt på golvet och såg snygg ut med en sax i handen i 8 sekunder. Sen tog vi över. Hon har för lite tålamod för sånt här. 
IMG_8810
IMG_8809
IMG_8817
Varje termin avslutas med att alla skolans elever gör en så kallad Elevshow för oss föräldrar och släktingar. Mellan alla nummer där nybörjare, upp till de som tränat/tävlat i flera år, uppträder de allra duktigaste och danslärarna. Dessa nummer brukar inte gå av för hackor och när det närmar sig så ska jag be er köpa biljetter och komma och titta. Sjukt bra underhållning för väry lite pengar. Kjolarna ska bli en del av rekvisitan.

 

Kom hem och blev förvånad över att maken lagat en Chile con Carne. Det är sånt som får mig att gå igång på honom så det kanske skulle kunna bli lite banka bäver i alla fall.

 

Hittade för övrigt något väldigt passande på nätet.

IMG_8806

Hade jag varit yngre hade jag tatuerat ”Karma” någonstans på kroppen.

 

Lätt.

  1. Varför inte tatuera KARMA nu då? Hade du tatuerat när du var yngre hade den ju fortfarande varit kvar….. Vill du ha så vill du ha. Förstår inte de som säger att man är ”för gammal” för att tatuera sig. En tatuering sitter ju kvar när du blir gammal – då kan man väl tatuera sig när man är gammal.

  2. Hej där. Häftigt tyg….Det skulle vara trevligt att gå på en sådan uppvisning, lite för långt bort bara. Karma är något jag tror stenhårt på. Vi har haft ett par ”vänner” som plötsligt, efter jag hade blivit amputerad, började med en massa skitsnack. Det pratades bakom våra ryggar och när vi sågs var allt som vanligt. Jag har efter lång tid tröttnat och för bara några dagar sedan tog jag beslutet att det inte är äkta vänner, ingen idé att gå runt och vara bitter. Personer som sprider negativ energi gör sig inget besvär. Jag har varit med om för mycket och det är dags att leva livet. Jag är övertygad om att de får vad de förtjänar, Karma.
    Tack för en trevlig läsning. Kram

    1. Amen to that Maria! Bra beslut av dig, falska vänner och energislukare är inget som man ska lägga tid och energi på, dom förtjänar det inte .

  3. Passa på att prova City Gross matkasse. Finns väldigt många olika att välanpassade. Just nu är det viktväktarkassen som gäller. Just nu bra pris på prova på kassen ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..