När man kan själv, eller inte

Jag har världens bästa frisör som jag har gått till i ganska exakt 13 år. Bortsett från att vara en bra frisör så är hon grym på färg. Dock har jag inte råd att gå så ofta som jag skulle vilja så mellan besöken färgar jag mig själv. Jag brukar ta det säkra kortet och alltid färga det brunt.

 

Måste nog börja tjäna lite mer pengar så att jag slipper göra det på egen hand …. eller vara lite mer uppmärksam när jag väljer färg i hyllan för bilarna stannar på riktigt när jag står vid trafikljuset. 

IMG_8663
Dessutom har jag lyckats med konststycket att bara färga halva skallen. Framtill.

 

Jättebra.

 

Nu till Uppsala, Fyrishov. Discodanstävling. Dunka, dunka. All day long.

 

Lord have mercy!

 1. Färgar själv sedan minst 15 år och använder inget annat än Wellas Color Touch, köps hos frisör eller hos webbutik. Så mycket bättre än den skit du hittar på Ica eller City Gross

 2. Fina du. Förstår att du inte menar något illa men skriv inte att du inte har råd att fixa håret, ta ett porträtt mm. Du shoppar mer varje månad än vad de flesta gör på ett år, fixar fransar, hudbehandlingar, köper Glossybox, äter ute flera gånger i veckan, har städhjälp, åker ensam i bil jfr kollektivt mm mm. Tänk på att majoriteten av dina läsare inte har den shoppingbudgeten och faktiskt inte har råd. Lycka till på tävlingen idag Talibanen och lagledaren.

  1. Jag kanske skulle skriva att jag inte prioriterar det. Och glöm nu inte att jag sällan betalar mer än inköp för mina varor. Fransarna fick jag i present av en kompis, städhjälp skulle jag LÄTT kunna vara utan, om jag fick vara ledig en hel dag i veckan avsatt bara för städning. Men du har rätt, klart jag har mer att röra mig med än de flesta. Ibland blir man fartblind. Även om man försöker hjälpa andra så mycket man kan.

 3. Synd att du bor så ocentralt 🙂 annars har jag kunnat hjälpa dig. Har lärt mig av min syster som är frisör och hon är noga. Lycka till idag både till Talibanen och dig. Trevlig helg!

   1. Hon skriver ju jämt att hon bor i bromma och visar bilder från området. Inte svårt att gissa utan att vara stalker:) Tack igen Mona för en underbar blogg! Hoppas verkligen att det går år rätt håll för dig efter tuffa tider. Kram

 4. åååå nej – då syns ju allt det gråa – då fattar ju ALLA att du fyllt jääääätemycket 😀 😀 😀 kram snygging – nu drar jag till Italien

 5. Hej, där…Så farligt är det inte, jag tycker det ser helt ok ut… Jag skulle så gärna vilja blondera mitt hår igen men nu för tillfället så vågar jag banne mig inte. Eftersom jag tappar hår och går ner i vikt utan att veta varför så kanske jag inte ska färga håret…Tänk om det ramlar av…haha. Det får vänta tills jag vet varför. Själv tror jag att det är kroppen som protesterar över allt som hänt. Det är inte varje dag som man blir amputerad och då gånger två. Nej, det är säkert någon inre stress. jag får färga det senare. Jag ser på de få fotografier jag har lagt ut på bloggen att jag ser bättre ut med riktigt ljust hår.
  Lycka till idag…Många kramar

 6. Mona darling jag har upptäckt vad jag anser vara den bästa uppfinningen sen skivat bröd! L’Oreal säljer en spray (finns i olika hårnyanser) som omedelbart täcker utväxten. Sitter hur bra som helst till nästa hårtvätt! Detta gör att jag kan dra ut på tiden mellan mina frisörbesök (har aldrig själv färgat håret, vågar inte) med flera veckor. Jag köper den hos frisören, vet inte om den finns i Sverige med det borde den göra.

   1. Absolut, kan köpa och ta med till midsommar. Minns inte vad den kostar nu, köpte min för ett bra tag sedan och den räcker läääänge. Under 20 euro iallafall. Kolla upp det och let me know, gärna på mailen. Du får ange hårfärg, antar att det är samma som min, brun. Världens bästa grej!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..