Klockan 21.05 en lördagkväll

Man vet att man är beyond trötthet när man

 
a) låter maken titta på fotboll en lördagkväll

 

 

b) när man hör speakern, eller vad det heter, säga ”doppa framfittan”.


Jag rycker till och undrar högt. Maken vrider sig av garv;

 
”Han heter Amalfitano!”

 
Jag går och lägger mig nu. Hejdå.

  1. Hahahahaha! Man hör det man vill höra sägs det ju. Då undrar jag ju med tanke på ”framfittan” och ett tidigare inlägg om vad man inte trodde man skulle ha i sina ”fittor”….Varför alltid plural när du hör/skriver om just det ordet?

  2. Hahahahahaha….du är för bra…Ja, ett gott skratt förlänger livet, sägs det. Du har definitivt förlängt mitt…Angående trötthet, jag är också så förbannat trött på kvällarna, sen somnar jag, sover en timme och sedan är jag klarvaken för i regel är det dags att kriga med Mr. Monster då. Monster=smärta…Det är oftast djävulskt och långvarigt. När monstret har förlorat kampen, krupit ihop i en hörna och börjat snarka, då är jag i regel ganska så pigg. Så sömn är överskattat. Det har blivit värre sedan jag blev amputerad. Visst gör det mindre ont i benen, för de är ju inte kvar, men den förbaskade sjukdomen är ju kvar. Tur att jag har bloggen att skriva i och att där finns de som läser det jag skriver. Jag delar med mig av allt…tyvärr kan jag inte dela med mig av smärtan. Nej, det är tur, för det önskar jag inte ens min värsta ovän…Sov gott..Kram

  3. Blir liiika imponerad varje gång min make hittar en sport att titta på en lördagkväll, då kan han minsann hålla sig vaken till nattklubbstimmar. Annars är det ju oftast ridå ner, innan jag ens hunnit ställa in middagstallrikarna i diskmaskinen. Fast det är ju skönt ibland då jag får välja tv-program resten av kvällen, he he.
    Asg på din nyvakna kommentar om att ”doppa framfi**an”, hann du fundera på om det kunde finnas en bak/bakomfi**a” innan maken upplyste om hur fel du hört? 😀
    Du hjälpte i a f mig att få tummen ur och rengöra dataskärmen, för den blev lackerad med både spott och snor i ett försök att hålla tillbaka skrattet, så inte sovande sonen bredvid skulle vakna. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..