Äntligen bajssprejer!

I slutet av nästa vecka får vi hem bajs- och skosprejer och ni är ju några hundra som, liksom jag, har konstaterat att det här modern tids bästa uppfinning!

0020-poo-pourri-gallery-5

Ni som inte vet: Poo Pourri är en sprej innehållande eteriska oljor och är utan en massa skadliga tillsatser. Man sprejar 3-5 tryck i toalettstolen i n n a n man sätter sig och bajsar. När man är klar finns det ingen stank. På riktigt. Jag har sålt hundratals flaskor till mina bloggläsare och de som inte har återkommit med nya beställningar har jag kunnat räkna på en hand.

 

Hem kommer även den effektiva fotsvetts-sprejen, Shoe Pourri. Flera av er är svårt beroende av den så jag vet att ni kommer bli skitglada!

shoe-pourri

 

Men. Jag vet inte hur länge vi kommer ha Poo Pourri på lager så beställ flera på en gång! Jag har alltid en i handväskan. Har även upptäckt att flera av er köper dessa till era döttrar, som har svårt att gå på toa i skolan. Den är också en överlägsen gå-bort-present eftersom den får ALLA att skratta läppen av sig. Tills de provar och ser att den faktiskt funkar. Den större modellen är dessutom snygg att ha ståendes i badrummet.

 

Beställer du 3 flaskor valfri sort skickar jag med en extra 29 ml-flaska for free. Vi får som sagt hem dom i slutet av nästa vecka. Basattnivet.

 

Och: de k o m m e r ta slut så jag rekommenderar er verkligen att beställa flera!

 

HÄR hittar du dom!

 1. I serien ”ord du inte väntade dig att se tillsammans”… 😉

  Tips jag fick av en fastighetsskötare: Om man ska vara bortrest länge kan man hälla lite matolja i toalett och avlopp — den bildar en hinna som gör att vattnet dunstar långsammare och vattenlåset inte torkar ut. I toan skulle man ju då kunna ersätta matolja med sprej för added luktagott experience.

 2. Å prisa Gud! Äntligen kan jag ta bort klädnypan jag har på näsan! Tjoho Mona! Tack, du räddar min stackars näsa från mer klämskador! ?

 3. Äntligen!!!!! På mitt jobb…10 killar en tjej (jag) och en toalett….förstår ni problemet….dessa har verkligen räddat mig från att inte fullständigt få toalettfobi…killarna använder snällt sprayen…äntligen påfyllning….=) =) =)

 4. Blöjsprayerna, får ni in dem med? Må vara att jag hamstrade alla jag fick tag på men det vore ju fint att få tag på mera när de tar slut…

   1. Å toppen!!!
    Beställer direkt ?
    Ska träna mannen att använda den, herregud som det behövs!! Tackolov har han eget badrum så jag slipper oftast stök och ”doft”

 5. Luktar det en doft istället för bajs då? Jag tänker att vill man dölja att man bajsat så blir man ju påkommen ändå om det istället luktar starkt av någon annan doft? Visserligen godare men ändå. Eller blir det bar doftfritt?

 6. Och om du har en i handväskan, se då för jössenamn till att korken är ordentligt påskruvad. Min läckte ut över typ allt jag hade i väskan. Detta skedde i december. Kan säga att poosprayen funkar……där också.
  Kommer fortfarande små doftpustar från väskan!

 7. Mäh man blir ju lite ledsen när man inte kan beställa. Får bara massa felmeddelande i utcheckningen. Tänkt om jag blir utan nu.. *snyft*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..