Vinna sig lite biljetter?

En av mina allra bästaste kompisar heter Mia Törnblom. Jag älskar henne. Och hennes man Micke. Mia och Micke driver att framgångsrikt företag som sysslar med ledarskapsutbildning. I det ingår att åka land och rike runt och hålla föredrag. Mia är en jefel på det och när man lyssnar på henne så förstår man varför hon är så bra: hon älskar det hon gör.

 

Älskar så mycket att hon nu startat en egen talarförmedling, Talking Minds, som tillhandahåller eliten av Sveriges främsta talare.

 

Då och då kommer jag tävla ut lite biljetter till de föredrag Talking Minds anordnar och jag börjar med ett gäng biljetter till Mia Törnbloms föredrag i Stockholm den 24 maj på Intiman, Odengatan 81. Hon har två stycken samma dag; klockan 14.30-16.00 för dig som vill gå via/med jobbet och sedan ett klockan 18.00-19.30. 

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 20.37.41

”Självledarskap, kommunikation och konflikthantering” låter kanske asboring, men hej och hå vad det är roligt att lyssna på! I promise.

 

Ni som vinner får en biljett var men be kompisen,  grannen eller kassörskan på ICA att köpa en biljett så slipper ni gå ensamma. Det här är en skitbra present om inte annat. Eller så övertalar ni chefen att bjuda jobbarkompisarna. Mia är grym och ni kommer garanterat att få ont i skrattmusklerna. Jag är där på kvällsföredraget och det vore SÅ  kul att få träffa er. Kom en stund innan så kan vi prata!

 

Ni som inte vågar chansa på att vinna kan köpa biljett HÄR

 

Sen bestämde jag, utan att fråga Mia … *host host* att de fem första som köper biljetter får ett signerat exemplar av hennes storsäljare ”Hur svårt kan det vara?” (Sjukt bra bok!) Tror inte hon har något att invända eftersom hon är världens snällaste kompis.

 

För att jag ska kunna ha koll så är det SKITVIKTIGT att du, efter att du gjort beställningen, mailar mig på mona@monasuniversum.se. På så sätt kan jag ha koll på er.

 

Tävlingen slutar på lördag kl 18.00 och vinnarna presenteras på söndag.  [contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Hur många böcker har Mia skrivit?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

LOADING..