Bra eller anus

Sitter och går igenom saker jag funderar på att ta in. Vad tycker ni? 

Skärmavbild 2016-04-18 kl. 14.44.37
Skärmavbild 2016-04-18 kl. 14.41.23
Skärmavbild 2016-04-18 kl. 14.40.40
Шелк-ожерелье-длинный-шарф-ожерелье-сплошных-цветов-позолоченные-декоративные-шарфы-аксессуары-модный-женщины-2015-новое-поступле
Skärmavbild 2016-04-18 kl. 14.42.37

Försöker tänka så brett som möjligt, att det ska finnas något för alla smaker.

 

Letar också efter nya smycken.

Skärmavbild 2016-04-18 kl. 14.45.19
Skärmavbild 2016-04-18 kl. 20.31.59
HTB1scClKVXXXXXhXpXXq6xXFXXX9
HTB1zR03KVXXXXXBXVXXq6xXFXXXR

Funderar också på att beställa hem mer cashmereponchosar. Flera av färgerna tog ju tokslut, bland annat rosa. Vad säger ni, ska jag ta hem? (1295 kr, superkvalietet … för er nya här inne)

 1. Älsk på sjal-smyckena! Skitsmart att kombinera trasarunthalsen med blaffiga smycken.
  Övrigt tyckte jag lite att man kan hitta lita varsomhelst, det var inget som fick mig att haja till men jag är ju å andra sidan en more is more-typ.
  Tummen upp för fler poncho-färger!

 2. Hej Mona, jag kommenterar i princip aldrig när du skriver om olika produkter men den mörkturkosa scarfen men guldcuffs på, alltså den som är längst ner fick mig bokstavligen att studsa till i kontorsstolen. Jag är akademiker och balansen mellan att göra sig fin, och fortfarande bli tagen på allvar är många gånger svår (sensmoralen här i korridorerna är lite att ”om du har tid att göra dig snygg så är du inte tillräckligt intellektuell”. Idiotiskt och såklart inte sant någonstans.) Dessutom är det snorkallt häruppe i norr och man måste ha något i halsen hela tiden för att inte frysa ihjäl. Sensmoralen här är att jag mååååååååste ha den där scarfen! Gärna i den där mörkturkosa/teal men kanske också i chockrosa eller en fin korall? Ta in den, pretty pretty please! Och ännu mer pretty please, kan ni skicka till Norge? Eller måste jag ordna en bulvan?

 3. Jag gillar inte sjal-smyckena alls. Däremot skulle jag köpa en poncho i rosa utan polokrage direkt. Ångrar att jag inte köpte förra gången då jag var lite snål 🙂

 4. Njae…kombinerad skarf och smycke är väl väldigt 2000?..tyvärr lite tantvarning på den. Tumme upp för ponchosarna däremot…snygga som bara den…är väl bara priset som avskräcker lite (ja jag vet att det är ett bra pris;-) ) … 🙂 Halsbandet längst ner med färgade stenar…också jättesnyggt!

  1. Du vet väl att allt går i 10-års cykler…? Håller däremot med om halsbandet längst ned, mitt favorithalsband. Har ett liknande men tillverkaren vill inte ta fram fler då det är ädelstenar och för dyrt för slutkonsument (Sophie by Sophie).

  2. Det är verklien 60+ vibb på dem. Hade min farmor varit i livet hade hon garanterat älskat dem, men för mig är det mycket anus.

 5. Anus på sjalhalsbanden!! De andra var sådant som finns på många andra ställen. Men gärna sjalen i vit/rosa! Älskar sjalar.

   1. haha det är ju genialiskt…när alla andra inköpare tänker ”köper in det som är snyggt” så kör ni tvärtom eftersom förmodligen är en större kundkrets som har dålig smak 😛

   2. Skönt att det var fler än jag som tyckte att sjalar med krimskrams på var anus. 🙂
    Du har ju stil, inte fasiken ska du sälja sånt strunt.
    Puss!

 6. Själv är jag ingen sjal-människa. Jag har kort hals och känner imig inte snygg med sjal. De där sjalgrejorna med ”klämmor” i guld är snygga och på rätt person skulle det vara jättesnyggt. Dock skulle jag inte slå till.
  Däremot skulle jag gärna ha en pocho till, gärna en mer färgglad. Jag älskar min gråa, men skulle vara kul att ha en till. Sa hon som egentligen inte ska köpa något mer alls…..

 7. Hej där. Jag tycker inte att det är tantvarning på sjalsmyckena, och jag gillar den översta. Eftersom jag älskar smycken så gillar jag allihop. Jag hade en butik innan jag blev handikappad och där var det ganska ofta både tjejer och kvinnor blandade just sjalar tillsammans med smycken. Det är i och för sig ett par år sedan. Jag är en sådan person som har väldigt svårt att begränsa mig. Jag vill liksom ha allt…haha. Fast sedan jag landade i rullstolen är det inte roligt att klä upp sig, välja smycken och sminka sig. Jag tycker att hur jag än gör så blir det fult.
  Nu när jag ser att du köper in smycken så är det lite pinsamt att jag visade dig smyckena. Många kramar till dig ♥

 8. Älskar halsbanden med färgade stenar längst ner. Sjalar med smycken klarar jag mig utan även om jag älskar alla andra sjalar, den med fjärilar var jättefin!

 9. Hej, de som jag känner som gjorde sjalhalsband förut, gör det inte längre. En leverantör där man kan köpa delar till sjalhalsband rear ut dem. Men med tanke på att ganska många kommentarer är positiva kanske de borde ta upp produktionen igen?
  Själv tyckte jag att den vita sjalen med fjärilar var jättefin!

 10. Nä, sjalarna med smycken tycker jag ser ut som något man hittar i ett sjabbigt stånd på torget…sorry!! Inte gilla på det ?

 11. Scarfsen med fjärilar är underbar, är det smycke på/i den också? Syns inte så bra på bilden. Om det är bara scarf så är det en ”musthave”

 12. Är ingen sjalmänniska (trots att jag precis som Big bang theorymänniskan längre upp bor i Norrland… ?) men den vita med fjärilar var förbannat snygg!
  Sjalarna med guldringar ok medans smyckena går fetbort i min värld.

 13. Sjal med guld ringar gillar jag – det andra njaaaa. Gu va du ska få många olika tyckandet av oss alla här 🙂 men du bad ju om det…. Hehe. Kram från Norrland där det snöar idag….

 14. Fjärilssjalen är underbar- resten är inte nåt för mig alls. Ser också smyckesjalar slumpas bort. Apropå ponchos har jag min aubergine på mig i skrivande stund ☺ Kan absolut tänka mig en petrolgrön så småningom.

 15. Ringarna och halsbanden längst ner är superfina. De andra ger mig rysningar. Poncho skulle jag gärna köpa om plånboken var större 😉

 16. Nejnejnej till sjalhalsband men åhhh, så snyggt till halsbandet längst ned…..speciellt om det långt : )

 17. Nix, gillar inte sjalhalsbanden. Ska man ha dem så måste man vara smal och ha lång hals. Känns faktiskt lite tantiga.
  Men halsbanden på de sista tre bilderna är jättefina! De får du gärna ta in.

 18. Och jag är väl kärringen mot strömmen och gillar det översta sjalhalsbandet! Har inte sett något liknande på en enda tant i min närhet ?

 19. Hej!
  Tyckte om sista halsbandet och sjalen med fjärilar, och skulle mycket väl kunna beställa dem. Resten kan jag vara utan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..