Vad var det den där sjukdomen hette nu igen

Here we go again.

 

Det här med att ALDRIG stänga badrumsskåpet. Eller det här med att låta hälften av skåpets grejer konstant stå framme på bänken. Som en jefla konstnärlig installation. Dock utan besökare så what’s the point liksom. 

IMG_8354
Det här med att inte orka slänga en tom förpackning. Som obehindrat kan bli liggandes i veckor intill. 
IMG_8353 (1)
Det här med att inte orka göra sig av med den tomma deodoranten. Som kan stå där i två år.
IMG_8355
Om det inte vore för att det finns en jefligt gnällig fru i huset.

 

…. som efter 18 år uppenbarligen inte har gett upp hoppet.

 

Eller har jag det.

 1. Ja, alltså jag har ju samma problem här men inte med badrummet. Men makens kläder kan liksom inte hitta till tvättkorgen, det går bara inte! De hamnar i en hög på hans sida sängen och som, innan vi möblerade om, blockerade garderoben vilket jag blev vansinnig på! Nu är det dock bättre efter ommöbleringen… Kan meddela att vår son inte har det problemet, han lägger minsann all tvätt i tvättkorgen! Hans morsa är stenhård med det!

  1. @Ragdoll
   Jag hade samma problem tills jag slutade hämta makens smutstvätt, lagd i en hög vid sängen. När de rena kläderna sinade undrade maken om jag inte tvättat. Jo, då. Jag har tvättat. Men jag har ju inga rena kläder. Nä, jag tvättar bara det som ligger i tvättkorgen. Efter det lade han kläderna i tvättkorgen. Lätt som en plätt.

   1. Det har jag med gjort/gör, men det hjälpte inte för han tar och knölar in hela sin hög i tvättmaskinen när det börjar sina i garderoben… Men icke att jag går och hämtar tvätt i hans hög!

 2. Jag tror sjukdomen heter ”respektus bristus” på latin. Det kan vara socialt ärftligt till avkomma och förvärras av omgivningens medberoende, så passa dig. 😛

 3. I feel ya! Här hemma står det för närvarande inte mindre än fyra (4) tomma toarullar på elementet jämte toastolen. Varenda en har min kära partner lämnat efter sig. Det är ju så långt till pappersinsamlingen i köket.

  Men, nu har den smarte, eller sjuke, fan kommit på något nytt. Hen vet att om jag byter toarulle slänger jag den gamla direkt, detta har lett till att hen medvetet sparar 1-2 rutor papper på rullen och går därifrån. Ibland är det farligt nära att jag lägger ut partnern på blocket.

 4. Åhh min är likadan. Funderar på om vi ska bli tillsammans istället? Är oxå pedant och fixar flärpar på toarullen. Jodå. Banka bäver kan man ju göra på Sidan om.

 5. Hahahaha , gud vad det känns igen här hemma, tomma toarullar ligger o skräpar, brevid papperskorgen, vad är problemet liksom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..