Jobbtrött och snygga ögonbryn

Fifan så segt det var på jobbet igår. Har inte jobbat på tre veckor och är helt lam i skallen. 

IMG_8306
Som tur var hade vi ett flera timmar långt möte och det råkade vara i finhooden hemma hos Nisses absolut bästa kompis, Turbo. Så fort man närmar sig huset Turbo bor i blir Nisse helt galen. Han studsar ända fram till dörren och sen står han där och hoppar tills den öppnas.
IMG_8309
Efter mötet var det tillbaka till jobbet, nu med arbetslust. Stack dock ganska tidigt tillsammans med 25-åringen.

 

 

För några veckor sedan var hon hos Jenna, min ögonbrynstjej i Tumba och nu var det dags för andra och sista besöket. Där slutfinishen görs. Ni som inte är nya här vet att Jenna semitatuerade mina ögonbryn för några månader sedan. Alltså ingen bestående tatuering, är för feg för det.

 

 

Jag är m e r än skitnöjd och kan varmt rekommendera henne. Ordinarie pris är 3500 kr men mina läsare får 500 kr i rabatt. Det sitter i 1-3 år, beroende på vad du har för hudtyp. Sitter oftast längre hos äldre än hos en yngre (de små glinen har en oljigare hy!)

 

 

25-åringen har, liksom jag och en miljon med oss, noppat ”sönder” sina bryn och varje morgon har det tagit henne lätt en timme att fylla i och forma ett par snygga ögonbryn. Hon har varit så jäkla trött på det här så när jag kom på att jag ville ge henne det här i present blev hon överlycklig. Perfekt födelsedagspresent/studentpresent eller bara jag-vill-göra-dig-glad-present!

IMG_8320
IMG_8325
IMG_8324
IMG_8317
IMG_8333
Och titta NOGA nu: det är nämligen HÖGST ovanligt att 25-åringen går med på att synas här i bloggen. Det händer liksom aldrig. Jenna ska för övrigt göra sina egna bryn nu i sommar. Det är supersvårt att göra på sig själv, men hon ska försöka. Hon är också megatrött på att måla sina varje morgon…
IMG_8344
The love of my life. 
IMG_8346
Jenna är extremt duktig på det här och hon har kunder som kommer långt ifrån för att få snygga bryn. HÄR kan du läsa mer.

 

 

Det som är lite trist med den här branschen är att de flesta duktiga utövare gör snygga bryn, m e n: många gör samma bryn oavsett ansiktsform. Det är det som gör just Jenna så skicklig: hon anpassar brynen efter ditt ansikte. En jefla skillnad. Hon ska dessutom börja göra en annan grej i höst. Kan inte berätta om det nu men hon kommer vara först i Sverige och OJ som jag ska hjälpa henne att få kunder. Det är genialt det hon ska göra.

 

Jag har för övrigt bestämt mig för att gå en gång om året och fylla i mina bryn så slipper jag aldrig oroa mig.

 

Som vanligt när jag åkte därifrån (40 minuter hemifrån, på andra sidan stan= åkte jag vilse. 25-åringen bara stönade. ”Mamma, du är fan helt omöjlig!”

 

”Möjligt, men hem kommer vi alltid. Förr eller senare, hehe!”

IMG_8347
Idag fredag. Jag ska jobba i två timmar sen är det ledigt. I eftermiddag är det linskoll på Synoptik i Mall of Scandinavia. Ska passa på att strosa runt lite där och kolla utbudet.

 

Sen tar jag fredag och njuter av god mat, städat hem, vattenkammad unge och make …. eller inte, hehe.

 1. Fascinerande — själv har jag så mycket ögonbryn att de måste trådas, noppas och klippas (!) för att inte bli helt förvildade. Inte heller kul. Och så den ständiga rädslan att självblindheten ska smyga sig på så att jag tar i för mycket och till slut blir som den gråbleka lilla gumman jag såg i London en gång, med två rödbruna vinklar ritade med vass penna långt ute vid tinningarna. Typ såhär: ^._.^

  1. Haha! Jag ser en terrier som tittat upp bakom ett bord och har nosen precis i höjd med bordsskivan, så man inte ser munnen på den. Hoppas inte tanten såg ut så i övrigt.

 2. Jag satt just och tänkte…varför har ni samma form på ögonbrynen alla 3? Men det är väl jag som inte ser skillnaden då ?

 3. Är chockad över att någon kan lägga den tiden på ett par ögonbryn varje dag och lyckligt lottad med en dotter som inte ens känner ett behov av make up varje dag. Angående formen håller jag helt med. Ser varje dag på t-banan ett antal exakt lika tatuerade ögonbryn varje dag. Ser så konstlat ut. Av det du gjort är ögonbrynen det som helt klart gjort den största förändringen. Mkt bra jobbat av Jenna.

 4. Tror säkert att Ni är nöjda, går liksom inte att se från foton hur det är (o Ni är jätttttefiiiiiina). Men vetefan om jag skulle våga, å andra sidan tar min sminkning max 10 minuter o då är jag noga med ögonbryn. Nja på den, även om jag vore gjord av pengar, vilket jag så klart inte är. Men däremot skulle jag vilja ha en rekommendation på en bra sprutare vad gäller nasolabi… bla bla vad det nu heter. Har Du någon bra i Sthlm?

  1. Men Inger för fasen, har du missat mina inlägg om Jenny? Gå upp i sökrutan och skriv Jenny så kan du läsa om en av Sveriges bästa. Men, vill du ha duck lips och förändring som syns/är överdrivna, så är det ingen idé att du går till henne. Hon är aspetig och ber hellre att du kommer på ett återbesök för att se om man behöver lite mer. Artface heter hennes klinik och ligger på Valhallavägen! Hälsa från mig så får du rabatt!

 5. Med full respekt för att alla inte är som jag (enbart mascara på nästan obefintliga ögonfransar) är jag fascinerad av ”en timma med ögonbrynen på morgonen” . Och sedan mera tid på resten av make up .. Stiger man upp kl 04 då?

  1. Haha, säger detsamma. Jag sminkar mig inte över huvud taget! När jag var på ett skönhetsevent för några månader sen berättade L’Oréals marknadschef att ögonbryn är deras näst största (om det inte var det största, minns inte) affärsområde!

 6. Blir det inga ärr som är kvar efter att färgen försvunnit? Tänker att hon skar väll i huden och sen gnuggade med färg över?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..