Måndag hela veckan

Gaahh, har så svårt med jet lag:en. Vaknar och känner mig redlös i hjärnan. Kom till jobbet vid 09.30 igår. Efter en timme blev jag stensur på maken, som var dum. Packade ned min dator och drog iväg med Nisse. I bilen på vägen hem får jag sjuka smärtor i magen. Stapplar genom dörren med pjucken på och in på toa.

 

 

Alltså, jag blev kvar så länge att Nisse bestämde sig för att lägga sig intill och sova. Helvitti så ont jag hade. 

IMG_8208
35 minuter senare gick jag som en fällkniv och lade mig på soffan. Ont som sa*an. 
IMG_8213
Däckade i 2,5 timmar och vaknade helt yr i pallet … men utan magvärk.

 

Hängde upp den ena av mina hängstolar som jag köpte i Nicaragua. Ska komplettera med kudde sen ska den invigas. 

IMG_8214
Tog med mig Nisse till bästa f d grannen, som gjorde en Gastric Bypass några dagar innan jag drog. Hon skilde sig, köpte lägenhet några hundra meter från oss för ett par år sedan. 
IMG_8217
Hängde där i ett par timmar och sen drog jag in till Malin, på LidbyLiving.
IMG_8222
Jag fick ju två väskor av av henne för några veckor sedan, en blå och en svart. Jag hade med mig den svarta på resan och använde den v a r j e dag. Den blå ville jag byta mot en rosa, vilket jag så klart fick!
IMG_8223
Malins man Johan driver ett av Sveriges största vinhus, Lidby Vinhandel och Malin håller till i en hörna i hans lokaler. 
IMG_8237
Snygg-Malin. Skata

IMG_8226
Well, man kan ju konstatera att maken inte handlar med Kir direkt…shitloads av priser klädde väggen.

IMG_8235
Sweet Lord, jag kan inte ett skit om vin. Tycker inte om det så det är inte så konstigt. Å andra sidan berättade Malin att maken även har champagne. Kan tänkas att jag ska bli kompis med honom!
IMG_8236
Vi drog en te och catchade upp efter senaste dejten. Hon är ju nära vän med Pons-Carmen och vi ska käka middag om några veckor. Jag ska även dra ihop en parmiddag i maj.

 

Malin hämtade den rosa väskan och den är to die for!

IMG_8232
IMG_8231
Var inne en snabbis på en del av hennes lager. Hon väntar in en jätteleverans från Spanien denna vecka och kommer då få necessärer. Me want. 
IMG_8234
Jag sa tack och hej, åkte förbi jobbet och hämtade upp 25-åringen. Hon hade ju lovat mig att göra stuvade makaroner och falukorv. Har varit svårt sugen på det i flera veckor. Älska den gamla känslan när hon bodde hemma och lagade mat. 
IMG_8240
H e r r e g u d så gott det var!
IMG_8242
Fick så klart svinont i magen, men det var det värt!

 

Körde hem henne och åkte vidare till Kindahls Dansskola för att plocka upp talibanen från träningen. Hela helgen har hon övat dubbelvolter på sin studsmatta och nu ville hon visa hur duktig hon blivit.

IMG_8251
Måste ringa Trampolinspecialisten så fort som möjligt eftersom jag beställt det nya säkerhetsnätet som de tagit fram. Ett nät som är det säkraste på marknaden och eftersom talibanen studsar varje dag är det en nödvändighet.

 

Just fasen, är ni intresserade av några riktigt roliga utförsäljningar (tyvärr bara för er här i storstaden …. jag vet, det suger….) så ska ni hålla utkik här inne senare idag!

LOADING..