Tjejmiddag och stuvade makaroner

Jag fattar inte varför jag alltid har så grymma problem med tidsomställningen. Gäspar konstant på dagarna och har svårt att sova på nätterna. Så kommer det vara i ett par veckor. Värdelöst.

IMG_8123
Igår skulle jag på tjejfest, kompis som fyllt 50, och stack i väg till Bromma Blocks för att handla present. Passade på att köpa mig själv en present för att jag varit så duktig och jobbat hårt i Nicaragua. Älskar ju allt som glittrar så valet var inte så svårt. 
IMG_8126
Den här ska jag ha på jobbet. 
IMG_8125
Innan jag åkte till Nicaragua panikköpte jag ett balsam inne på Åhléns. Tog en som jag aldrig provat förut och blev glatt överraskad för fifan så mjukt håret blev. Gick tillbaka igår och köpte en tub till, plus schampot.
2016-04-10 09.02.02
Passade på att köpa med mig en Pulled Pork-wrap på Espresso House. Sjukt god.
IMG_8127
Åkte hem och vände upp och ned på badrummet för att hitta en ansiktsmask. Så skitig som jag varit i två veckor, trots rengöring varje dag, har jag aldrig varit. Hittade den och gjorde mig beautiful.

 

Sen gick jag iväg till Jene, en kompis som nyss fyllt 50 och som bestämde sig för att bjuda in ett 20-tal av sina närmaste vänner. Skönt att kunna GÅ bort på fest.

IMG_8128
Hade på mig favoritpjucken. 
IMG_8129
Jag kände inte så många av tjejerna men blev extra glad över att träffa Åsa.
IMG_8130
Hon och maken sålde sitt hus här förra året och flyttade till lägenhet i Hammarby Sjöstad. Svikare.

 

Älskar för övrigt människor med stora hjärtan och det är inget Jene saknar!

IMG_8144
Träffade flera supertrevliga kvinnor. Älskar när man bjuder på sig själv. Tycker att vi är klart bättre på det än vad män är. Mellan dom ska det mätas på ett annat sätt. 
IMG_8139
IMG_8155
Jag hade på mig favoritblusen. 
IMG_8160
IMG_8154
IMG_8176
IMG_8166
IMG_8174
IMG_8173
Trots att jag tycker det är jobbigt att träffa nya människor så hade jag superkul.
IMG_8152
Snygg-Lena med ett halsband som jag inte tyckte att hon behövde. Bättre om det hamnade hos mig. 
IMG_8163
IMG_8162
IMG_8183
Framåt 01.00 tackade jag för mig och gick hem. Full av ny energi. En av kvinnorna där gör superfina smycken och bjöd in mig på en smyckesvernissage nu i maj. D e t ser jag verkligen fram emot!

 

Idag söndag. Ska träffa kompis Ann på en lunchfika. Sen borde jag ställa fram alla trädgårdsmöbler, med betoning på borde. Ikväll kommer 25-åringen. Hon gör världens godaste stuvade makaroner med korv och jag har varit sugen på det i två veckor. Har mutat henne med en parfym för att hon skulle komma och göra det, hehe. 

IMG_8078

LOADING..