Konstant skitig

37-41 graders värme med 90-95% luftfuktighet i 14 dagar sätter sina spår. Det spelar i n g e n roll att man duschar en gång om dagen tvättar och spritar händerna 5000 gånger per dag, man är smutsig dygnet runt. 

Varje dag efter jobbet tvättar jag ansiktet med en cleanser och varje dag ser två-tre bomullspads ut så här efteråt.

 Behå efter e n arbetsdag! 

 Gissa om jag längtar efter en rejäl kropps- och ansiktsbehandling!

  1. Du är en hjältinna. Lite skit kan en hjältinna bära med stolthet. Grymt impad av dig!

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..