Om de glada barnen i Nicaragua

Jag vill börja det här inlägget med att tacka följande företag: Lollipop, Guldfynd, Dynäs Import, DependCosmetic, Skånemejerier, Teddykompaniet, ICA Nära i Fiskebäck och mitt CityGross i Bromma, samt de privatpersoner som skickat mig grejer och pengar för inköp av småsaker.

 

OM ni bara kunde få dela en smula av de ögonblick när barnen får sina minigosedjur, nagellack, ballonger, armband, hårklämmor, halsband, örhängen, tatueringar, klistermärken, ballonger m m! De flesta av dessa barn har absolut i n g e n t i n g.


  

  

  
 För att inte tala om hur lyckliga de blir över sina glasögon!
 Den här lilla flickan fick glasögon för första gången och blev överlycklig, nu kan hon äntligen få lära sig att läsa!


 Även solglasögon gör dom glada!

 Vi som jobbar med och för Synoptik/Optiker Utan Gränser tackar er från hjärtat. Får jag lov att åka med fler gånger kommer jag be er om bidrag igen.

 

Var så säkra!

  1. Så underbart att se dessa bilder Mona! Jag gillar (nästan) alla dina inlägg, men de här är klart dem bästa. Så vackra barn och människor, helt otroligt! Vilken innest att du/ni får vara med detta.

  2. Ååå, vad den där lilla flickans längtan över att få lära sig läsa gick rätt in mitt frökenhjärta. Det är fantastiskt det ni gör. ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..