Hjälp!

I den lokal vi befinner oss i finns en kvinna som under en längre tid försökt bedriva olika verksamheter och som vid sidan av det tar hand om gatubarn och ser till att de inte spårar ur. Tyvärr får hon hela tiden lägga ned sina försök till verksamhet eftersom det inte finns tillräckligt med pengar. 

I lokalen ni ser i inlägget före finns det ett 10-tal symaskiner (Singer från typ 30-talet men funkar okej) och drömmen är att anställa en lärare som kan utbilda sömmerskor samt att kunna köpa in tyg.
Hege af Norway skrev om det här på sin Facebook igår och har redan lyckats få in pengar men jag vet att ni kan ställa upp och hjälpa till, om ens med en 10:a. 

Snälla, snälla, läs det här Facebook-inlägget och hjälp oss att hjälpa! Inte en krona går till något annat än det här. Du som inte har Swish, sätt in pengar på Heges konto SEB 5630 00098 82 (så vidarebefordrar hon dom till John, som känner denna kvinna väl efter alla resor hit. 

INGA pengar kommer försvinna till annat, det lovar vi!

   
 Kommer det in mer pengar än vad som krävs initialt så kommer de kunna köpa in modernare symaskiner. 

Snälla, snälla, hjälp oss att hjälpa dessa kvinnor! Vill ni inte Swisha till Hege så skicka till mig; 070-444 42 42. 

Jag kommer berätta hur det går.

LOADING..