Laddad till tänderna

Den här veckan har gått skitsakta. Och superfort. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut ett paket från en mina läsare här inne, Karin. Hon och hennes man äger en ICA-butik i Fiskebäck, ICA Nära, och de skickade en låda med ballonger. TACK, barnen kommer bli överlyckliga!

IMG_5800
IMG_5802
Tidigare i veckan kom det här och jag blir lite rörd när man skriver att ”..kan inte bidra med så mycket” men vet ni, även om det så bara är ETT klistermärke så är ETT lyckligt barn bättre än inget lyckligt barn, och du kommer göra flera barn lyckliga så TACK!
IMG_5794
IMG_5793
Det kom även 1000 klistermärken och massor av gummiarmband från Skånemejerier, TACK!
IMG_5791
Sen kom det TUSENTALS med klistermärken och tatueringar från grossistföretaget Dynäs Import, ett av Sveriges största företag inom heminredning och annat, extremt stort TACK till er! Och thank you darling Åsa, som äger Drottninggatans Bok & Bild, och som messade mig och tipsade om Dynäs!

 

Och TACK till Depend Cosmetics som genom sina nagellack kommer göra många barn väldigt glada!

IMG_4614
Givetvis ska Samsonite ha ett jättetack för alla 12 resväskor som de donerade vid förra resan. Bästa väskorna ever och underlättar transporten av glasögonen enormt!
IMG_4342
De glasögon som inte får plats fraktas så här!
IMG_4343
Tack alla ni bloggläsare som varit med bidragit med 72.000 insamlade glasögon, NI GÖR SKILLNAD!

 

Och tack fina, bästa Malin, som äger LidbyLiving. Den här väskan kommer bli min räddning eftersom vi måste få ned alla personliga ägodelar i handbagaget och kabinväskan!

IMG_5581
Jag skulle kunna knöla ned Nisse i den och ha lika mycket plats för annat kvar!

 

Gårdagskvällen ägnades åt snabb-fot-fix. Kom på att det är till värmen vi ska till och då behövs inga strumpor. Det är ju inte direkt så att man bryr sig om sina fötter i det här jefla vädret här hemma så de såg …. inte så roliga ut. Eftersom jag ska ge bort nagellack så målade jag mina egna fingernaglar också, lättare att få barnen att förstå vad de ska göra med dom lack de får.

IMG_5806
Idag skolkar jag från jobbet. Ska ut till Pons-Carmen nu på morgonen och hämta Pons som jag har beställt. De hann inte skickas så jag åker ut till henne på landet och hämtar.

 

Sen ska jag irra runt och fixa det sista: köpa shampo/balsam, hämta ut en allergispruta, fixa solkskyddsfaktor 50, ladda alla extraladdare, se till att kameran funkar ihop med iPaden så att jag kan blogga från iPaden, ta bort 51.000 bilder från iPaden så att minnet inte fuckar ur, se till att jobba ner mailen i inkorgen, rensa kylskåpet, för annars kommer det bo ett helt zoo där när jag kommer hem.

 

Sen ut till Arlanda för att checka in på hotellet där. Middag med mina reskompisar. Upp 03.00 i morgon bitti … ursäkta; i natt!

 

Jag har ju en sådan o e r h ö r d lust att flyga i dessa dagar men man kan ju hoppas att terroristerna är kvar i Bryssel och inte sprider sig.

 

Men oj som jag ser fram emot att vara på plats och börja jobba!

IMG_3882

LOADING..