4 dagar kvar

Har sällan vaknat och varit på så gott humör som igår … och idag!

IMG_5759
Packade varor och mailade kunder. All day long.

 

Vi är ju hundvakt till f d bästa grannen som är inne och gör en Gastric Bypass. Hennes hund råkar vara Nisses allra bästa kompis. Också en blandras. Med bl a Jack Russell i sig. Man kan säga att han gör skäl för sitt namn: Turbo. Dom här raringarna är igång 24/7 och tävlar om ALLT.

IMG_5749
Nisse är en kaxig skit, men Turbo retar ihjäl honom och snor allt han kommer över från Nisse.

 

Kolla ögonen på dom, i synnerhet Nisse. Det är så trötta att det har svårt att hålla upp ögonen. På riktigt. 

IMG_5750
Fyra-fem sekunder efter att jag tog bilden stensov dom. 
IMG_5753
I 14 minuter, sen var det fullt ös igen. De har kul så in i bängen, och det även fast jag blir trött på dom så är det så himla roligt att se.

 

Det kom ett paket som jag ska ha med mig till Nicaragua: ett hundratal fingerdjur från Anna på Teddykompaniet. Hon sponsrade oss förra året också och jag är henne evigt tacksam!

IMG_5743
Sen har Guldfynd varit fantastiska och skänkt nästan 200 halsband och örhängen!
IMG_5644
IMG_5645

Efter jobbet åkte jag bort till CityGross. Jag har handlat där varje vecka i 10 års tid. Bortsett från när jag varit bortrest. V a r j e vecka. Mest troligt en av deras trognaste kunder.

 

Därför var det inte så svårt att maila till Viktor, som är butikschef och frågade om han möjligen kunde bidra med lite ballonger. Han sa ja utan tvekan och igår åkte jag dit för att hämta dom. Dessvärre var inte Viktor på plats, men det var kassachefen Agneta och medarbetaren Micke.

IMG_5757
Jag fick över 600 ballonger! Älska CityGross i Bromma!
IMG_5768
Efter CityGross åkte jag till talibanens skola. Planen var att jag skulle föreläsa för skolans alla elever innan jag åkte, men det fanns inte tid så jag kommer göra det i maj. Skolan skickade ut ett mail till alla föräldrar och berättade om Optiker Utan Gränsers arbete och igår träffade jag talibanens klassföreståndare Silva för att få en en påse med glasögon som kommit in efter mailet.
IMG_5770
Sjukt tacksam. Ett par av glasögonen tillhör en av tjejerna i talibanens klass och dom tänker jag ta med mig för att försöka hitta en mottagare.

 

Nu jobba!

LOADING..