5 kilo kärlek

IMG_5714
IMG_5724
IMG_5723
IMG_5721

 1. Hejsan
  Vi tog idag hand om en hund som rymt. Vi tog med oss hunden till polisen, som tack vare chip, kunde hitta ägaren. Känslan att kunna lämna över en älskad hund till en älskad matte var enorm
  Hälsningar Birgitta

 2. Kom på att jag kunde samla in glasögon i storbandet jag spelar i. Typ alla har glasögon. Lämnade 25 par brillor till Synoptik i Sjöstan idag. Vet att de inte hinner med er på fredag. Men kommer säkert till nytta nånstans snart ändå! Ska bli kul att följa dig även denna gång. Kram

 3. Han e för söt! <3

  Vet du Mona det slog mig just att det finns en affär som heter TGR (finns bl a i Kista Galleria) som har mycket småpryttlar. Kanske det skulle vara ngt för resan? Deras hemsida visar bara det senaste men det finns mycker mer i affären. Billigt är det också.

 4. Jag har 75 kilo KÄRLEK bredvid mig i soffan, som precis somnade framför nåt hockeykvaltjohejsan , som var såååå viktigt, amen eller hur?
  Ääääntligen får jag byta kanal.
  Konstigt att han kan hålla sig vaken till denna sena timme på en arbetsdag, men somna innan 19.00 på helgen.
  Dock inte mig emot, då jag som sagt får byta kanal och möjligtvis testa mitt nya glitterlack på honom. Han kommer vara sjukt populär på jobbet imorgon 😀

 5. Jag målar tumnageln till din ära, så han kan göra en ”TUMMEN UPP MONA, EFTERSOM DU GÖR MIN FRU SÅ GLAD MED DIN BLOGG”:-D
  Jag målar långfingret åt mig, för det är väl vad han kommer vilja bjuda på, då han inser att vi har slut på aceton….ooops, det visste ju inte jag*harkel och fniss*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..