Boktips?

Jag behöver ladda ned lite böcker. Hit me with förslag!

IMG_5646 (1)

 1. ”Konsten att höra hjärtslag” – den är fantastisk! Ser att uppföljaren ”Hjärtats innersta röst” finns med där på din bild. Den har jag inte läst men jag tror att man bör läsa dem i ordning.
  Sen är alla Elisabet Nemerts böcker underbara. Mina favoriter är ”Rovfåglarnas tid” och ”Ljusets dotter”.

 2. Har du läst Ninni Schulmans böcker, utspelar sig i Hagfors. Bra deckare, jag tror det finns 4 st. Ha en härlig resa.

  1. Det är dom bästa böckerna, jag laddade ner en till surfplattan när vi var på semester men kunde inte sluta läsa så innan det var klart hade jag läst alla fyra medans min sambo semestrade..

 3. Har nyss läst Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar i tre delar. Om du inte har läst dem så är det ett måste??

 4. Du bara måste läsa Fredrik Backmans böcker;
  Britt-Marie var här
  Min mormor hälsar och säger förlåt
  En man dom heter Ove

  Jag lovar att du inte kommer att bli besviken!
  Kram Cilla

 5. Hej❤️
  Anna Janssons böcker, sen finns det en ( tre ) om pensionärer som rånar. Rätt roliga böcker, har lite seg uppkoppling här uppe i luften✈️

   1. Jag såg också tv-serien, men det är alltid så mycket mer i en bok. MEN, om du ska ladda ner ljudböcker så kanske det är författaren själv som läser? Förlåt Jonas, I love you, men jag vet inte om jag vill höra dig läsa dem…

 6. Läst Delhis vackraste händer? Den är bra: lättsam och trevlig. En man som heter Ove är fin, men inte alls så rolig som alla säger. Min man höll på att skämmas ihjäl när jag satt på stranden och stor-bölade till den på semestern..

 7. Vill du ha något som räcker länge och gillar det som hände förr. Kan i så fall rekommendera sagan om Isfolket. Består av 47 delar så du klarar dig nog hela resan

 8. Jona Linna-serien av Kepler och Marianne Cedervall är båda grymma på sitt sätt. Gillar också Denise Rudbergs serie om Marianne Jidhoff. Den första heter ett litet snedsprång. Lotus blues och Mios blues rekommenderade Carina M och de var spännande. Gillar du inte deckare så kan jag rekommendera Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson, Projekt Rosie av Graeme Simsion, alla Jojo Moyes böcker, Vår hund Oogy av Larry Levin, Alkemisten av Cohelo samt feelgood-böcker av Lucy Dillon.

  Ha en underbar resa Mona och glöm inte att rapportera när du har uppkoppling som duger.

  Kramar!
  Malin A

 9. Hej Mona, jag kan rekommendera fyra böcker.
  Molnfri bombnatt av Vibeke Olsson. Den har blivit utsedd till en av de 100 bästa böckerna i Sverige. Den berör på djupet och golvar de flesta. Sedan ska du läsa Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson. Om du läser dessa två, då måste jag få höra dina recensioner efteråt. Vet inte om dessa två böckar finns som e-bok men läs Jakobs värld av Jodi Picoult och Kriget har inget kvinnligt ansikte av Nobelpristagaren Svetlana Aleksijevitj.

  Lycka till på resan,

 10. ”Öppnas i händelse av min död” av Liane Moriarty, riktigt bra tycker jag.
  Just nu läser jag ”Den första lögnen” av Sara Larsson, också bra.
  Vill du läsa deckare så rekommenderar jag Sofie Sarenbrandt, Grebe & Träff, Carin Gerhardsen, Viveca Sten, Mari Jungstedt

 11. Jan Guillos serie – Brobyggarna, Dandy, Mellan rött och svart, Att inte vilja se, Blå stjärnan. När jag var färdig med dessa blev det så tomt underbara böcker som Tomas Bolme läser (härlig röst). Som någon har skrivit innan Elisabeth Nemerst böcker.
  Catharina Ingelman Sundbergs böcker – Befriad, Brännmärkt, Förföljd etc.
  Ann Rosman om du inte har läst hennes rekommenderar jag dessa varmt. Mysiga spännande böcker. Jag stoppar här kan hålla på hur länge som helst:) En till om du inte har läst denna Katedralen vid havet – Wow en mäktig bok.

 12. Christina Larsson – 5:e Moseboken, Slaskjobbet m.fl.
  Carin Gerhardsen – Hammarbyserien
  Hjort & Rosenfeldt – Böckerna om Sebastian Bergman

 13. Denise Rudbergs Elegant crime serie. Funkar utmärkt att lyssna på. Lite mord, lite relationer, lite eleganta miljöer. Tror du skulle gilla den bokserien ☺

 14. Bara Alice kan jag rekommendera. En bok som funnits med ett tag men handlar om en kvinna i 50+ som får Alzheimer. Inom ett år är hon ”borta”.Man får följa hennes inre kamp och familjens kamp. En bok alla borde läsa då det ökar förståelsen för alla med sjukdomar som påverkar minnet. Sjukdomar som ökar markant då vi ännu inte knäckt gåtan kring dessa men lever längre och tycks leva på så sätt att dessa blir vanligare.

 15. Tusen strålande solar av khaled hosseini Det är den bästa boken jag läst! Det är förvisso djup men så underbar!

 16. Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap

  av Mary Ann Shaffer (pocket, 2009)

  En så fin och varm bok. Den rekommenderar jag ofta till dem som vill ha en bok att läsa.
  Roslund och Hellströms alla böcker är bra. Speciellt Tre sekunder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..