Räck upp en hand

Finns det fler än jag som har en sovandes man i soffan. Klockan 20.00 en lördagkväll?

IMG_5647

 1. Haha, min son frågade just ”sover pappa”? Eh, jaa, han snarkar som bara den, men ändå svarade han direkt ”neej”..Alltså hur kan man somna helt random i soffan och börja snarka ljudligt och sen svara när nån säger nåt!? Fattar inte?! Han är som en hund, hundar sover väl oxå sådär med typ ena ögat öppet..? Själv kan jag aldrig somna i soffan..jag måste kolla att ytterdörren är låst, att katterna kommit in i värmen, att barnen lagt sig o borstat tänder, att alla ljus är släckta, att tv:n är avslagen, att inget ligger på spisen som kan råka sätta på den, klä av mig, borsta tänder, kissa, ställa klockan (jobbar imorrn), kolla så att köket inte ser ut som ett bombnedslag, kanske soporna ska ut?, kolla spjället på öppna spisen med mera…Men är man man så verkar sånt inte bekomma en nämnvärt..man somnar som en hund i soffan..(vilket brukar få till följd att en grinig sambo puttar på han med foten precis innan hon lägger sig och säger ”hörru du får inte sova i soffan” varpå mannen säger ”åhh jag ligger så skönt, en stund till” ???
  Same procedure as last nigtht..suck!

 2. 20.00 hade varit rena nattklubben för min man. Han låg på soffan redan 19.00 och snarkade ikapp med hundarna…….vilket ger mig lyxen att ha TV:n heeeeelt för mig själv resten av kvällen, he he me like 🙂

  1. Måste ge ett tips på underhållning när maken somnar i soffan. Jag brukar bjuda på manikyr eller pedikyr, med valfri färg på lack.Och eftersom maken sover så blir det ju automatiskt frugans val på lacket.
   Det är så sjukt roligt när han vaknar och ställer sig för att borsta tänderna och ser sig själv i spegeln och man hör:
   -Men va faaan!!
   Eller när han ska duscha och tar av sig strumporna och man hör:
   -Det var väl själva djävulen!!
   He he, snön lyser vit på taken, endast frugan är vaken 😀

 3. Skulle säga att här kan det vara tvärtom. Det har hänt att jag somnat på soffan och min sambo irriterat petar på mig tills jag går och lägger mig. Runt 20-snåret var inte alls ovanligt när jag var gravid.. men det kanske räknas som undantagstillstånd? 😉

 4. Det är ganska vanligt här hemma också.

  Jag har lust att testa Norpans hyss, men tror inte det skulle gå. Även om maken snarkar tungt så är han förvånansvärt lättväckt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..