När man är jättemycket ledig en fredag

Min lediga fredag började med att maken och jag hade ett möte med en rörmokare. Vi har en läcka i vårt ena badrum så det måste tokrivas. Försäkringsbolaget har sagt ja till allt men vi får stå för rörjobben.

 

Efter mötet åkte jag bort till dyr-ICA och hämtade ut ett paket från Johanna, hon den däringa gamla Fröken Sverige ni vet.

johanna

En av de mest drivna och smartaste kvinnor jag känner. Jag har tidigare berättat att hon lyckats med konststycket att få rättigheterna för världens i särklass bästa hudvårdsmärke, Natura Bissé. Man kan inte köpa det var som helst, utan de är endast utvalda återförsäljare som får sälja det. Produkterna är asdyra men sweet Lord så effektiva … och dryga. Har använt det i snart två månader och det slår allt annat jag tidigare provat. Det var ett par av er här inne som rekommenderade märket och jag är verkligen tacksam för det!

IMG_5505

Jag åker ju till Nicaragua i nästa vecka och vill inte ta med mig mina vanliga burkar. För dyra att bli av med om resväskan försvinner. Härom veckan messade jag Johanna och frågade om hon möjligen hade småburkar med Natura Bissé … och det hade hon. 

IMG_5582
Efter det åkte jag till jobbet och lastade bilen med däck. 
IMG_5506
Åkte iväg bort till däckfirman.
IMG_5507
IMG_5508
När det var klart var det turbo till Synoptik i Mall of Scandinavia för att hämta mina linser och nya slipade solglasögon ..
IMG_5509
 … och dom är to die for! Jag är superkänslig för ljus och måste ha stora, täckande brillor.
IMG_5515
Järnet hem för att gå ut med Nisse på hans lunch-bajs-runda. 
IMG_5517
In med honom i huset igen (städerskan var hemma hela dagen) och sen ned till Statoil för en snabblunch.
IMG_5520
Tryckte i mig en korv på vägen till Filler-Jenny, som jag kallar henne, på ArtFace
IMG_5521
Sen jag gick ned 43 kilo i vikt har jag haft enorma problem/komplex för min tant-skrynkliga hals. Egentligen är det bara ett ansiktslyft som kan få bort det men jag tycker att jag är lite för ung för ett helt lyft. Känner inget behov av det. 
IMG_5530

Jenny ville testa och se om några behandlingar av Dermapen, i kombination med Juvéderm Hydrate möjligen kan hjälpa lite grand och igår var första behandlingen.

 

Eftersom jag hade ett par andra möten senare på dagen hade jag gjort mig till och för en gång skull sminkat mig. Jag misstänkte att Jenny skulle ta bort sminket så jag hade med mig en necessär för att kunna göra mig snygg efteråt. Man är ju smart liksom. 

IMG_5532
… tänkte jag tills Sjuksköterske-Jenny upplyste mig om att det inte skulle bli något av med den saken eftersom huden måste vila ett dygn efter en Dermapen-behandling. Fuck. Det var viktiga möten men jag gör alltid som hon säger så det var bara att tugga i sig.

IMG_5538
Alltså, jag är inte helt hundra på vad det är för gegga jag har i ansiktet, men den här behandlingen gör jag för att minska mina stora äckliga porer och för att få bort så mycket ålderspigmentering som möjligt. (Läs mer HÄR om du är nyfiken.)

 

Det kan ju tyckas oansvarigt av mig att inte ha bättre koll på innehållet i produkterna men jag är sån som person att, träffar jag någon som är skicklig i sin profession har jag inga problem att låta denne göra vad hon/han anser vara bäst för mig. Jag är bara intresserad av resultatet, vägen dit får Jenny bestämma. Dock vet jag att det där genomskinliga hon lade på halsen var Juvéderm Hydrate. 

IMG_5540
Sen körde hon fram och tillbaka med Dermapen-pennan. En penna med shitloads av nålar som sticker lite men det gör inte ont.
IMG_5543
När allt var klart fick jag en skön mask, sen sa jag ”tack och hej vi ses om några veckor” … och gick.

 

…aningen röd i plytet.

IMG_5547

Jenny har sin klinik supernära Jack-Janes kontor så jag åkte över till henne, men hon var hos frisören. Däremot var Matilda där. Hon är supertråkig eftersom hon aldrig vill vara med på bild.

IMG_5548
De ska ha utförsäljning av Ilse Jacobsen och MosMosh nu i april men jag är givetvis inte hemma då. Passade därför på att roffa åt mig ett par Ilse-brallor.
IMG_5549

Jag sa tack och hej till Matilda för att åka vidare till min fina kompis Ann. Från början en bloggläsare men som nu är en av mina närmaste vänner. Ann och hennes man har ett jätteseriöst och viktigt företag så jag garvade lite när jag satt i fikarummet och noterade lektyren på bordet.

IMG_5557
Jag har länge pratat om att testa det här med fransförlängning igen och Ann rekommenderade mig att gå till samma salong hon går till varför jag bokat in mig där i morgon. Ann är världens snällaste och gav mig ett presentkort dit och det var därför hon lurat upp mig på kontoret. Älskar människor med stora hjärtan och som aldrig har några baktankar utan bara är genuina. Och ärliga. 
IMG_5559

Pussade Ann hejdå och åkte hem. Ut med Nisse, in med Nisse och tillbaka in till stan för signera ett kontrakt där jag kommer göra ett längre samarbete med kaffeföretaget Zoega. Ni kommer också bli involverade och det samarbetet slutar med en resa till Kenya i november.

 

Vidare till Malin på LidbyLiving för att hämta väskor. Malin var på landet men hennes kollega hjälpte mig. Eftersom våra personliga grejer måste rymmas i en kabinväska insåg jag att min ”handväska” måste vara så stor det bara går och Malin har megastora väskor. Kunde inte bestämma mig för färg så jag tog med mig en blå och en svart. Det blir nog den svarta som får hänga med.

IMG_5580
IMG_5581
Egentligen borde jag vara modig och välja en rosa, men det blir århundradets mönsterkrock med tanke på att jag kommer resa i mina Ilse-brallor. Investerar nog i en rosa lite senare tror jag.

 

Efter det ägnade jag närmare 1,5 timmar åt något jag inte kan prata om här ännu men det har att göra med min ledsna del av mitt liv, som snart kommer bli bra.

 

Dagens sista möte hade jag på Tailsweep. Företaget som sköter alla annonser och nästan alla samarbeten här inne. Plus det tekniska. Sedan flera månader tillbaka jobbar jag exklusivt med dom (bortsett från med ett par andra företag) vilket betyder att alla mina samarbeten ska gå via Tailsweep. Det här har vi haft ett muntligt avtal på men igår var det dags att signera det. De har även plockat ut ett gäng av deras stora bloggare för att göra djupintervjuer med så jag tillbringade en dryg timme med att svara på frågor. 

IMG_5565
Jag är löjligt förtjust i dom här killarna, och resten av all personal. Sjukt bra att jobba med och man känner sig väl omhändertagen. Sedan jag börjat jobba exklusivt med dom så har vårt samarbete intensifierats, vilket jag är glad och tacksam över.

 

Var ju givetvis tvungen att klämma lite på Nader, marknads- och försäljningschefen på Tailsweep. Vore jag inte så mycket gift, men framförallt 20 år yngre, hade han legat jefligt risigt till. Max, till vänster är en av deras toppsäljare. Älskar dessa killar. 

IMG_5570
De är fjorton personer som jobbar där, varav 13 som jag träffar kontinuerligt och ALLA är svintrevliga. Den som är mest relaxed är vd:n, Christopher (i mitten på bilden ovan denna).

 

Jag önskade alla en trevlig helg sen åkte jag hem och hämtade Nisse och drog till dansskolan för att hämta talibanen. Sen hem. Finally. Toktrött.

 

Men inte för trött för att sätta på mig ett av mina nya Ilse-brallor. (Nä, det är inte två likadana. Det är olika färger.)

IMG_5579
Maken hatar dom här byxorna och då menar jag HATAR. ”Fyfan, det är dom osexigaste jävla braller jag nånsin sett, m å s t e du ha dom på dig?”

 

Japp. Det måste jag.

 

Bästa ”inte-ikväll-älskling-jag-har-ont-i-huvet”-brallan!

LOADING..