Äntligen fredag

..men igår var det torsdag och vi ägnade en hel arbetsdag åt något vi sällan gör: planering, budget och framtid. På plats var även vår nya kollega, min f d granne. 

IMG_5457
Klockan 16 var jag tvungen att dra eftersom författaren och finhooden-bon Anne Liljeroth skulle ha en bokrelease.

 

När jag klev in i trapphuset där releasen var gick en kvinna förbi och utbrast: ”Gu’ vilka snygga skor du har!”

 

Japp, det hade jag!

IMG_5467

Jag gillar Annes böcker och har väntat på en ny som jag tänker ha som sällskap på flyget till Nicaragua i nästa vecka.

IMG_5492
IMG_5471
På plats var en annan goding och vän: Dlight-Anna, som är kompis med Anne. Världen är liten. 
IMG_5474

 

Och ännu mindre blev den när jag skulle gå därifrån och sprang på en annan bra författare: Sandra Gustafsson. Hon har bland annat skrivit ”Maskrosbarn”, en bok varenda människa borde läsa. Har inte träffat Sandra på flera år och kände knappt igen henne.

IMG_5477

Turbo iväg till mitt vanliga hak, Trattorian på Norr Mälarstrand för att äta middag med Malin på LidbyLiving. I väntan på henne beställde jag in lite bubbel. 

IMG_5478
Fick sms av 24-åringen.
IMG_5493 (1)

Jag är inte så förvånad eftersom min dotter är snygg som få, hehe..

 

Jag har aldrig träffat Malin utan bara mailat med henne. Hon är en nära vän till Pons-Carmen och hon, Carmen alltså, har velat sammanföra oss länge då hon visste att vi skulle gilla varandra.

IMG_5484
Och det kan man ju l ä t t säga att vi gjorde. Jag är för gammal för en massa förspel och annat skit. Har inte tid att slösa bort livet varför jag går rakt in i nya relationer när jag känner att allt stämmer till 100%. Har gått på lite nitar de senaste åren och är extremt noggrann när jag skaffar nya vänner nu för tiden. Kvällens 4 timmars non stop-talking, räckte inte alls till, så vi kommer ses ganska snart igen.

 

Idag fredag. Jag är ledig men har shitloads att göra. Först kommer rörmokaren för att titta på vårt badrum som ska rivas pga en vattenläcka.

 

Sen till Mall of Scandinavia för att hämta linser och förhoppningsvis ett par slipade solglasögon som jag hoppats har kommit Efter det till Jenny på ArtFace. Hon ska se om hon kan fixa till min skrynkliga hals som jag mår så dåligt av. Inte alls säkert att det går, men hon ska försöka med Dermapen och Restylane.

 

Efter det ska jag på ett hemligt möte. När det är klart åker jag till Tailsweep för en intervju som ska användas i ett speciellt sammanhang. Sen ska en av datakillarna där hjälpa mig med min iPad och se till att jag, utan problem, kan blogga från den när jag är i Nicaragua.

 

Nu frulle!

  1. När jag fick se den vita omlottoppen ( älskar omlott så figursmickrande 🙂 ) kom jag att tänka på ditt projekt. Skulle inte du börja med något projekt med omlottoppar och andra kläder. Är det på planeringsstadiet eller blir det inget ? Nog för du har att göra ändå , men kläder skulle ju passa dig , så kan maken packa tuppar 🙂

    1. Jag smider lite planer men det gäller att hitta rätt fabriker … och det tar tid. Man måste beställa prover, de kommer, de är fel, nästa fabrik, nya prover osv. Så där håller vi på.

  2. Kul att ses igår! Nästa gång måste det bli lite längre! Jag VET att du kommer gilla boken. Ha en toppenresa – och kul att du och Malin fann varann! Toppensnäckor! Kram

  3. Beställde faktiskt två av Sandra Gustafssons böcker häromdagen. Fick dom igår. Hittade hennes blogg av en slump.
    Skall bara läsa lite feelgood först då jag tror att dom här kommer skava ganska hårt i själen.
    Ha en fin helg nu.

  4. Ähum, har du den soffan på kontoret?? Du ville ju byta ut den ni har hemma och den på bilden är ju grymt snygg!! En sån ska vi ha när vi äntligen har gjort i ordningen övervåningen här hemma…. (när nu det blir…)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..