Snigelfart

Igår lyckades vi skeppa ut de sista tupp-ordrarna till alla butiker och kunde därmed andas ut. Fifan som vi har slitit. Eller ja, jag är slitit minst av alla så elogen skall ges till kollegorna. Men, trots att vi har mycket att göra så går dagarna extremt långsamt. Jag vill bara att det ska bli den 24.e mars.

 

Det kom ett bud med krämer. Någon som provat?

IMG_5447

Lyckades för övrigt bli svinosams med maken. Jag måste byta till sommardäck på Volvo-jeepen och påminde honom om att vi slängde dom i höstas och förvarnade honom då om att de skulle ”bli dyrt i vår”.

 

I alla år har jag haft dubbdäck på vintern eftersom jag är löjligt rädd för att krocka, men i vintras köpte vi så kallade friktionsdäck. Eller rättare sagt, maken köpte utan att kolla med mig. Nu informerade han mig om att vi inte alls behöver köpa sommardäck eftersom man får åka med friktionsdäck året om. Och det får man, så mycket vet jag också, men jag påstod att det inte alls är lika körsäkert eftersom jag googlade sa*an om det.

avbild 2016-03-16 kl. 15.36.02

Det slutade med att jag gastade att han minsann kunde köra den där jefla bilen själv då. Sen drog jag.

 

Herregud så sur jag var. Rasslade in på dyr-Ica och hämtade ett paket. Behöver ett fodral till mitt pass, ett som är lätt att hitta längst ned i jätteväskan som jag ska ha som handbagage.

IMG_5453

Sen måste man ju ha bekväma skor när jag flyger i nästa vecka. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar guld så när jag såg dom här blev jag väry happy. 

IMG_5450
IMG_5452
Kvällen avslutades med att jag fick dessa raringar.
IMG_5454
De tillhör den här donnan och meningen är att jag ska försöka hitta en match maker i Nicaragua. Vi skulle ha träffats nu innan jag åker, men vi hinner inte få till det eftersom hon åker bort i en månad alldeles snart så vi får fixa en dejt när hon är hemma i Sverige igen.

 

Igår fick jag klart med tre sponsorer till resan: Dynäs, ett jättestort grossistföretag, skänker shitloads med klistermärken och tatueringar, mitt älskade CityGross i Bromma skänker 500 ballonger och Skånemejerier skänker 1000 tatueringar. Jag är SÅ tacksam över detta och jag vet att det kommer glädja väldigt många barn.

 

Idag torsdag. Den här veckan har gått sjukt långsamt. Ikväll vankas middag med en ny bekantskap, Malin på LidbyLiving. Vi ska börja sälja hennes produkter men den här middagen är mer på en privat nivå eftersom vi fell in löv i varandra. Men, innan dess ska jag på en bokrelease. Här i finhooden har vi flera bra författare och en av dom är den här bönan.

 

För övrigt ska jag till Kenya med en gammal bekant i november.

 

Häpp!

 1. Var det inte du som köpte ett YSL fodral till passet för ett tag sen?
  Kanske blandar jag ihop det. Men om det var du så verkar du inte behöva den längre så kan du skicka den till mig.

 2. När jag klickade på länken ”den här donnan” så löpte min FB-sida amok, slängde ut mig och släppte inte in mig igen och påstod att någon försökte göra intrång på min dator alternativt att jag hade fått virus. Vet inte om det hade med länken att göra eller om det bara var otur.
  Charlotta

 3. Deras handkräm är den bästa jag provat! Fet, dryg och kladdar inte. Det är en av få saker som ständigt måste finnas på mitt skrivbord.

 4. Du har rätt Mona man ska absolut inte köra med friktionsdäck året runt. Det är ju stor skillnad på vad man får och vad man bör göra. hälsar hon som jobbar på däckfirma 🙂

 5. Det finns ekonomisk,dumsnål och nu tydligen ”tillräckligt- snål-för-att-riskera-livet -på sina-nära-och -kära”.
  Nä du maken gör om, gör rätt. Finns det ett ställe där man ger fan i att vara snål så är det saker som gäller familjens säkerhet!
  Är dotter till en brandman, jag har sett hur han kommit hem likblek i ansiktet efter att ha varit på utryckning på trafikolyckor där bilar varit utrustade med fel däck.
  Köp BRA däck, skit i priset.

  Mona: Jag har testat det märket på hudprodukter ett par gånger. Helt ok faktskt

 6. Klart du skall byta till sommardäck! ”vinterdäcken” skall du ta på nästa höst igen, å handkrämen är super!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..