A little bit of happiness

Efter jobbet igår åkte jag lååångt utanför Stockholm … eller ja, åtminstone en timmes väg bort. 

IMG_5431
Mitt i the middle of nowhere bor en av mina bloggläsare, Eva. Hon bor i ett egendesignat fantastiskt fint hus tillsammans med sin übertrevlige make.
IMG_5428
Hon är SJUKT duktig med att göra betongprylar. När jag träffade henne för ett år sedan visade hon mig bilder på bl a soffbord i betong. I fell in löööv. Så småningom beställde jag två stycken men först igår hade jag tid att hämta dom. Klev in i hennes verkstad och konstaterade att hon gör allt möjligt i betong.
IMG_5422
Så även superfina lampor.
IMG_5424
IMG_5427
Men då också bord …
IMG_5423
2.200 kr styck .. för ett svenskt konstverk!
IMG_5420
Väry happy åkte jag hem och hade inte tålamod att vänta på makens hemkomst för att bära in borden. Slet som en babian eftersom den stora skivan väger shitloads. Väl på plats var det svårt att inte njuta:
IMG_5435
Jag ÄLSKAR dom och är s å tacksam över den dagen jag träffade Eva på Viking Line-bloggträffen!
IMG_5435
Hon säljer som sagt även lampor så den här raringen fick följa med hem. 
IMG_5439
Jag kommer mest troligt att komma tillbaka och köpa en större variant av den. Vill ni titta på Evas grejer så hittar ni henne på Facebook, HÄR.

LOADING..