God morgon … middag och kväll måndag

Trött som en babian igår morse men nu börjar nedräkningen inför resan till Nicaragua i nästa vecka.

IMG_5345
För att vara säker på att veckan ska gå fort har jag sett till att jag har shitloads inbokat. T ex få bort mina gråa hår. Jag h a t a r gråa hårstrån. 
IMG_5326
Klippte klorna på Nisse härom dagen. När han vill gå ut och kissa, eller vill att vi går och lägger oss på kvällarna, brukar han ta upp tassen i mitt ansikte. Inte så skönt med nyklippta klor kan jag meddela.
IMG_5349
Hade uppenbarligen bråttom när jag klädde på mig för jösses vilken färgkombo jag lyckades med igår.
IMG_5353
Hade på mig min nya klocka som jag fått av Anna. Hon äger OXXO och är grossist inom smycken och klockor. Vi säljer dom på vår ena hemsida, Shopbox.se Det här med att hon skickade mig en klocka i present är en intern grej mellan henne och mig. Hon vet att jag gillar guld och på mässan i januari undrade hon vad jag tyckte om deras ”finaste guldklocka i guld”. Jag harklade mig och talade om att jag … ähum … har en kanske något finare guldklocka Rolex ”så jag håller mig nog till den, hehe…”. Hon garvade som fasen och härom dagen kom den i brevlådan med en rolig kommentar. 
IMG_5351

Oj som vi sliter på jobbet just nu. Dels regnar det in ordrar från er bloggläsare men så har vi extremt mycket ordrar som ska ut i butikerna. Det går knappt att gå på kontoret. Igår fick Schenker komma två gånger för att vi hade så mycket.

IMG_5354
Det är främst tuppar och hönor vi packar. Allt från 15 cm höga till de här, som är 85 cm.
Malin
Tom

Sjukt fina.

 

För en månad sen fick vi en ny medarbetare. Jag hälsade henne välkommen med en växt på hennes skrivbord. Kan ju tala om att hennes trädgårdsmästarskills verkar vara på samma nivå som mina. 

IMG_5356

Min mailserver strular som fasen och när jag väl fick den att fungera igen ramlade det in nästan 40.000 mail. Fifan så trött jag är på att det inte funkar ordentligt. 

IMG_5355

På fredag ska jag till optiker-Lena på Synoptik i Mall of Scandinavia men hon messade mig på Facebook och skvallrade att mitt ena par glasögon har kommit. Skulle inte tro att jag tänkte vänta till dess. 

IMG_5360
Jag ÄLSKAR dom! Det framgår inte men de är brunmelerade på över delen och under ögonen är de gröna (Marc Jacobs). 
IMG_5370
Gu’ så snygg jag blev, hehe!

 

Järnet hem till en sjuk taliban och laga god middag.

IMG_5371
IMG_5372
Kan ju berätta att jag alltid äter på en assiett så det är inte så mycket mat som det ser ut att vara.

 

Men hörrni, tiden sniglar sig fram. Trots plenty på jobbet. Jag vill bara att det ska bli den 24:e. Då ska vi ses på hotell på Arlanda, äta middag och sen upp mitt i natten för att åka till Nicaragua.

 

Idag måste jag ragga klistermärken och tatueringar. Tack för tipsen!

 1. Hörru, sluta säga att du ”inte äter så mycket som det ser ut”. Ät precis så mycket som du vill! Det har väl för fasen ingen annan med att göra? Genom att påpeka att du inte äter sådär mycket blir meddelandet underförstått att det skulle vara nåt fel med att äta den mängden. JAG äter med stolthet så mycket käk (på fullstor tallrik) och har alltid gjort. Det här att kvinnor inte ska va så stora i maten och hålla på att jaga kalorier är så tröttsamt. Nu menar jag inte att det är exakt det du skriver, men med dagens skönhetsdiskurs är det lätt att det blir en ”självklar” tolkning att det är fint att äta lite. MVH Skitjobbig läsare

  1. Haha, I know, men ibland händer det att jag får frågor om hur det är möjligt att jag ”kan äta så mycket när jag är opererad” så därför skriver jag att jag äter på en assiett..för att slippa frågorna .. som inte är elakt frågade utan bara en undran från andra op:ade…

   1. Jag tycker faktiskt att det är jättebra att du skriver att du äter från en assiett. Det visar att operationen är en ändring man gör för livet (och att det går alldeles utmärkt), det är alltför många som successivt börjar äta mer och mer eller som tror/tänker att det är en fas på några år och att man sedan kan återgå till normalare matstorlekar om än med nyttigare mat.

    Hade du däremot inte varit opererad hade jag tyckt att det var väldigt onödig att skriva att du äter från assiett.

    1. En bra poäng det där med operationen. Jag tycker dock det är en knivig balansgång att göra, när det inte framgår i inlägget att just operationen är själva grejen med påpekandet om assietten. Sedan vore det ännu sjukare om nån klev in och kommenterade att Mona äter för mycket. DET vore verkligen ett tecken på en skev värld. (Har det nånsin hänt på bloggen?)

   2. Jag äter alltid från assiett och är inte op-ad. Mer lagom storlek på dem ju. (Avskyr att slänga mat för att man inte orkar äta upp.)

 2. Klaga inte på dina små gråa hår. Jag försöker intala mig att det är snyggt…är snart helgrå, inte ens 40 år och allergisk mot hårfärg.
  Oh happy day. Tur det är inne med grått hår nu. Jag är ju modern 🙂

 3. Två år yngre än dig Mona och väldigt rädd om mina 5 gråa hårstrån. De är ju ett bevis på att man har levt och blivit klokare. 😉

 4. Inget fel på trädgårdsmästarkunskaperna som orsakar plantans status, den har helt enkelt blommat ut och då är det läge att klippa bort den döda blomstängeln och behålla den gröna bladrosetten som med lite tur, skicklighet eller vanvård (funkar ofta jättebra då plantor får panik ”jag håller på att dö, bäst jag försöker föryngra mig”) så småningom blommar igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..