Det här med att ha en soon to be tonåring in da house

Good morning!

IMG_5185

Klockan 07.00 nu på morgonen sätter vi oss i bilen för att åka till Västerås då talibanen har danstävling där hela dagen.

 

Med tanke på att jag har en soon to be 25-årig dotter och därmed uppenbarligen gått igenom en tonårsperiod den hårda vägen, borde jag fatta att det är ungefär precis nu som talibanens hjärna havererar totalt under några år framöver. Inget man säger fastnar. Inget man gör fastnar. Det är bara geggamoja i skallen och 6,5 av veckans 7 dagar får man ha en hockeyhjälm på sig när man kliver upp på morgonen eftersom humöret hos damen i fråga är på samma nivå som när man slänger in en årsförbrukning av raketer i en brasa. Från 0 till 100 på en millisekund.

 

Från att ha varit norra Europas mest ordningsamma madame, har hon plötsligt noll jefla koll på sina prylar. När man tävlingsdansar finns ett par saker som är viktiga: 99% av alla tjejer har av någon oförklarlig anledning våfflat hår och alla måste ha speciella dansskor.

 

Jag har aldrig tidigare behövt lägga mig i när hon packar inför en tävling. Eller gör sig i ordning. Bortsett från att jag fram till nyligen sminkat henne. Hon har alltid haft hjärnkoll och varit sjukt ordningssam … like her fabulous mother!

 

Klockan 21.00 igår kväll konstaterar vi två saker: hennes svindyra våffeltång samt den ena dansskon är puts väck.

 

Det är inte så jättemånga affärer som är öppna den tiden på dygnet.

 

Man kan säga att förutsättningarna för att hon ska lyckas idag är aningen små.

  1. Våfflat hår kommer jag ihåg sen högstadietiden 🙂 permanentade t.o.m våffelpermanent en gång. Jag har extremt tjockt hår hade jättelångt och permanenten tog lite mer än vad frissan och jag tänkt. Kommer ihåg att jag inte ville gå till skolan 🙂

  2. Men oj vad rörigt, men det är som du säger hjärnan checkar ut liksom i några år ?. Kör försiktigt till Västerås, bor inte långt där i från ☺. Ha en bra dag trots allt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..