Och tiden bara rusar

Förlåt, men my gaaad så oförberedd vi blev på era beställningar de senaste två dagarna! Vi packar som krondårar men vi hinner inte hålla samma takt som orderingången.

IMG_5050
Jag börjar förstå att det är löjligt låga priser på vår lagerutrensning, och ni som har fått grejer ser ju att det här sjukt bra kvalitet.

 

Helt slut kom jag hem och svidade om för att gå på CancerRehabFondens årliga Journalistprisutdelning, som höll till på Restaurangakademin. Kolla in mina fina smycken (som tre olika kvinnor kom fram och gav mig komplimanger för!) från IOAKU! Älskar dom och är så glad över att vi får sälja dom. 

IMG_5085
Mirka skulle ha varit med men hennes man kom hem från jobbet med maginfluensa, så det var bara för henne att stanna hemma.

 

Det bjöds på mycket god mat och väry trevlig underhållning i form av Anna Sahlén och hennes man Jimmy. Jag var så trött efter allt packande att jag tokglömde att fota. 

IMG_5098
IMG_5102
Eva, som är generalsekreterare berättade att det går framåt för fonden, men de behöver mer pengar.
IMG_5105
En helt idéell förening som har 90-konto, vilket alltså betyder att de är i högsta grad seriösa och kontrollerade. Fonden ser till att du som har, eller har haft cancer, kan få hjälp med rehabilitering. De har flera olika sorters rehabprogram och ALLA är välkomna!
IMG_5107
Katarina Hultling är en av ambassadörerna.

IMG_5108
Jag måste säga att jag blir SÅ JÄVLA FÖRBANNAD när man hör henne (och andra) berätta att sjukvården i stort sett inte har någon som helst rehab. De informerar inte ens om att CancerRehabFonden finns, vilket jag tycker är högst märkligt. Eva har tidigare berättat att de finns sjukhus i Sverige där CRF inte ens får lägga ut sina informationsfoldrar. Vad är det för jefla sätt?! Eller som Katarina sa:”Sverige är jättebra på vård, men när vården tar slut och man går ut från sjukhuset så finns ingen som helst eftervård.”  Hon, och andra drabbade, berättar att det är just efteråt man behöver hjälp och att då få åka på en veckas gratis rehabilitering via CRF och träffa andra med cancer gör så enormt mycket för ens mentala tillfrisknande. SKÄMS alla ansvariga inom cancervården!

 

Jag hoppas att ALLA ni som läser mig sprider info om CRF. Gå in på deras hemsida och läs mer. Länka, prata i fikarummet, vad som helst, bara informationen sprids. HÄR finns info. Och du som har en extra slant över: skänk, skänk, skänk. 17 miljarder, m i l j a r d e r, får Cancerfonden in varje år. Synd att få fattar att eftervården är minst lika viktig som själva behandlingen.

 

Ujuj, nu kom jag av mig. Jag stannade inte hela kvällen eftersom jag var sinnessjukt trött. Hade beordrat maken att ordna middag till honom och talibanen. När jag kom hem konstaterade jag att han gått all in med sina kökskunskaper. 

IMG_5117

Blir jag nå’ trött, eller ….

 

Blev lite gladare när jag såg att jag fått paket från min kompis Marie, som driver Odahl Design (smycken). Jag beställde två ringar av henne på januarimässan, och nu kom dom. I min värld finns inget som heter ”less i more”. Jag kör ”more is jättemore” och kommer alltid göra det. 

IMG_5038 (1)
Hon skickade med en lapp där det stod att hon glömt vilken ringstorlek jag har, varför hon skickat med flera varianter …  ”så du kan väl tävla ut resten av ringarna till dina läsare!”
IMG_5048
IMG_5046
Och så skickade hon med ett armband som jag också kommer tävla ut. 
IMG_5049
Fixar tävlingen senare idag, eller i morgon.

 

Nu till jobbet och fortsätta att packa. Vi måste få iväg allt till er idag eftersom det i morgon 07.00 kommer en MEGA-container med flera tusen tuppar och hönor, som ska ut i butikerna fort som fasen.

 

Senare i eftermiddag ska jag in till stan på ett jätteroligt möte om ett projekt jag kommer berätta mer om. Om det är så bra som jag tror!

 

 

 

 1. Läst i kapp lite.
  Du får be excel-mannen att använda excel till att räkna ut hur mycket ett stort lagersaldo år efter år kostar. Grejer är till för att säljas, inte för att värma lagerhyllorna.
  Det där armbandet skulle passa perfekt på min bff:s arm. Hon har gått igenom helvetet på jorden nyligen (bröstcancer) och fick precis vid tremånaders kontrollen veta att de vill screena hela kroppen på henne. På det fick hon veta att hon får vänta minst ett år på nya boobisar. Hon bröt ihop lite där. Och jag med. Jag skiter väl i hennes boobisar i för sig, men hon och jag ska liksom sitta på ålderdomshemmet och klia varandras ryggar är det tänkt. Nåt annat är otänkbart.

 2. Allvarligt skänker jag hellre mina pengar till detta än till privatpersoner som råkat illa ut…….. Skvallrar du lite nu och då om pg numret så kan det bli en slant var gang. För även om det kanske inte blir stora summor så är vi manga som skänker en krona var blir det stora pengar. (Och brukar ha några nollor efter kronan men jag kan det, inte alla som har den möjligheten.)

 3. En fråga: extrafickorna till hundgodis (visst var det en bra idé?), vilken sort är minst? Vill inte ha nån jättegrej som hänger och slänger. Och finns den i svart?

 4. Ett tips är ju att tävlingen går ut på att läsarna får räkna ut hur mycket lagerhållning i onödan kostar. 😉

 5. Det gick så fort i telefon så jag missade att önska dig en helt magiskt bra resa!
  Kul att prata med dig en stund, får försöka ramla in på någon mässa någongång och säga ”hej” ?
  /M i Tungelsta

 6. Vad hände med lunchbaren. Den som Talibanen hade. En sådan ville jag gärna ha. Med vänlig hälsning, Marie

 7. Hej Mona! Vet du VAR jag kan köpa den där underbara ringen du håller i handen?!?! DEN vill jag ha! Men jag är den där krångliga typen som flyttade till Luxemburg (och väntar på att du ska komma på besök på Champagne-resa!!!) så jag kan inte handla i nån affär i Sverige. Så jag hoppas jag kan köpa den online. Vet du???? Stor kram på dej! Du är härlig!

   1. Javisst jag stannar ju tills du kommer och dricker Champagne! Stannar tills jag blir pensionär om det behövs!! 🙂 Den näst sista som du har på fingret. 2 släta ringar och 2 rader stenar emellan. Kanske är det samma som på sista bilden?

    1. Se där ja, då får man väl ta och kvista över!

     Vet du, gå in på odahldesign.se och maila till Marie. Fråga henne vad det är för ring och smöra lite med henne så skickar hon dig säkert en! Hälsa från mig..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..