Mera grejer på superrean!

Okej, nu har jag gjort en djupdykning och lagt upp fler grejer under Lagerrensninghemsidan. 

 

Har bland annat den här svinsnygga datorväskan för max 15 tums dator:

Built-Laptop-Porter-15.4-Inch-Wide-1
Vidare hittade jag en annan rolig grej: en väska för 6 flasköl. Neopren är ju ett supermaterial som håller kyla/värme upp till 4 timmar varför den är perfekt för picknicken!
six pack tote

Hittade även fler sådana här skitbra ge-bort-en-vinflaska-väska (finns i flera färger):

1B-DO7_prod_closed
1B-WGB_prod_closed

Och för dubbla flaskor:

2B-SHS_group

Också i flera färger.

 

Dessa säljer vi shitloads av: flaskhållare för ramlösa, vattenflaska, eller något annat. Att hänga på cykeln, skolväskan eller ha med på picknicken. Väry smart:

20 ounce tote
20 ounce tote stripe
20 ounce tote red

(Den randiga kommer i lite olika nyanser, som typ den randiga i dubbelvarianten ovanför, det går inte att välja utan man får den man får.)

 

Hittade en kartong med sådana här, så kallad sleeve för 13-15 tum. Jag använder alltid en sån när jag är ute och reser, som jag lägger i resväskan/handbagaget. (Finns i flera färger och storlekar.)

 

Sleeve wood

En annan absolut onödig grej: en så kallad charger-väska. I den lägger du kablar, laddare och annat skit!

Charger

Sist, och minst. Superfiffiga ”pockets” som man hänger antingen i byxhällan, eller på axelremmen. Den är gjord för kamera/mobil men en av er läsare kom på att man kan ha hundgodis i den när man är ute. Sjukt smart! Finns i blått också samt i två olika storlekar.

Pocket stripe 22 x 9.5 x 4 cm
Svart pocket22 x 9.5 x 4 cm

Och det är först till kvarn som gäller. Vissa grejer har vi flera hundra av, andra bara typ ett 30-50-tal…

 1. Gillar verkligen datorväskan!!! Men på hemsidan finns den bara i brunt, finns den inte i svart som du har på bild här i bloggen?

   1. Mähh vad surt, jag som väntade med att beställa …ville ju helst ha svart men på hemsidan stod det att den var brun och därför skickade jag fråga här…fanns det alltså svarta? 🙁

     1. var ju synd, hade med velat ha en svart.

      Vägrar brunt, äger inget brunt vill inte göra det heller :p

 2. Hej Mona!
  Väldigt intresserad av Flaskhållare Stripe- 5,5 dl, men tror du den går att stretcha lite så man får i liiite större flaskor eller är det max en 5,5dl spriteflaska?

 3. Tack för snabb leverans! Så nöjd med mitt datafodral ?. Hälsa maken att sådana här utförsäljningar behöver alla då och då. Ni får massor av extra jobb = mer inkomster, och vi får shoppa oss lite glada. Win-win för alla.

 4. Det står att Chargerbag är en ölväska….blandat ihop två bilder gissar jag? Vågar inte beställa om jag får fel sak?

 5. Fick min datorväska i dag. Passar Macen perfekt och jag är dig evigt tacksam eftersom sonen har lånat/snott min gamla datorväska då hans gått sönder. Inte helt fel att få en cool väska till det priset då. Timing! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..