När man inte räknar med saker och ting

Satte på mig finringen igår morse och drog till jobbet. Tröttnar aldrig på min IOAKU-smycken (som vi säljer här) och tycker på riktigt att bling aldrig är fel. Vardag som fest. 

IMG_5019
Strax innan jag drar på lunch lägger jag upp ett inlägg om en lagerrensning. Tänker att det är bra om en del grejer går iväg även om vi har shitloads med just dom prylarna. Vi behöver varje centimeter på lagret.

 

Åker iväg till Bromma Blocks och äter lunch med Malin, som äger Kindahls Dansskola där talibanen går. Behöver man piggas upp så ska man ha en dejt med henne. Hon är en av mina sjukaste dårkompisar. 

IMG_5024
Hör hur telefonen blippar flera gånger men ignorerar den. När vi var klara och jag satte mig i bilen tittade jag på skärmen. Elvatusen sms från kontoret om att de är översvämmade av ordrar från er läsare. Maken är helt galen på mig eftersom jag säljer ut ett kvalitetsmärke till underpris.

 

”Ärunte klok, skaru GE bort prylarna, du kan fan inte sälja dom så billigt!”

 

”Jo, det kan jag visst, jag måste ha bort grejerna från lagret. Punkt.”

 

Herregud som han muttrade resten av dagen och hela kvällen.

 

Stack tidigare från jobbet för att hämta talibanen. Hon skulle spänna sin tandställning för första gången och jag hade inte mage att tala om för henne att hon mest troligt skulle dö efteråt.

IMG_5034
Efteråt bröt hon nästan ihop. Det är 35 år sedan jag hade tandställning men jösses som jag kommer ihåg den exakta känslan efter varje spänning.

 

Dumpade henne på dansskolan och åkte sedan iväg till vår lokala Gateau för ett möte med talibanens lärare.

IMG_5040
Talibanen går i en skola som heter Höglandsskolan och de ska hjälpa till med insamlingen av glasögon. I nästa vecka ska jag dit och föreläsa för skolans 500 elever. Sweet Lord som jag kommer att bajsa ner mig. Ska försöka se till att få med mig lokaltidningen dit också eftersom jag vill att det här sprids till så många som möjligt.

 

Idag onsdag. Får lägga allt jag planerat åt sidan eftersom jag som sagt inte visste att ni skulle dränka oss i ordrar. Problemet är att jag inte har riktig koll på lagersaldot utan tänkte mer ”äh, det går väl iväg lite grand” när jag lade upp inlägget igår. Hade ingen aning om att ni skulle spränga ordersystemet så jag bugar och bockar. Ska bara spendera förmiddagen med att göra en riktig inventering och kolla att det inte blivit fel någonstans, i så fall lär jag höra av mig till er.

 

Även solen har sina fläckar, även om de är jefligt små, hehe!

 

 1. Åh. Äntligen något till och med denna kärring hade gillat men matsäcksväskan verkade vara slut. Ha en toppendag.

 2. Nu tillhör jag den skaran som hört dig ”föreläsa” (St Göran sept 2011) – o du kommer fixa det galant!

  Nu precis som då – är det ju nåt du ömmar för, så kör från hjärtat och vår precis som du är!

  / C.

 3. Ja, där var jag alldeles för sen i starten. Hade verkligen velat köpa matsäcksväskan ggr 2 till barnen, men den fanns inte ens med på hemsidan? Om det mot förmodan skulle dyka upp några i dina gömmor så Please, maila mig pronto!
  Kram

 4. Tycker maken på riktigt att sakerna hellre ska stå på en hylla längst in i flera år och tappa värdet helt då alltså? Hehe och eftersom dom säljer som smör nu och inte då så betyder det att priset är mer rätt nu .. så det var alltså ett smart drag av dig hälsa honom det

 5. Hepp där gick det undan. Beställde grejer igår och har redan hämtat ut dem idag. Där kan vi snacka snabb leverans. Jättefina väskor varav en tvåflaskors vinväska blir till födelsedagspresent till min mamma.

 6. När jag hade tandställning fanns det inget i Huddinge så då fick man åka till Södertälje för spänning av rälsen i munnen, då på 90 talet var detta:-)
  Var det i Jordbro du gick med din tandställning?

   1. Ofta (alltid) mäts storleken på diagonalen i tum. Men är det bildytan el fysiska storleken som era väskor menar?
    Mäter med en TUMSTOCK, både cm och tum.
    Vi är oense om en stor 17 el lite. 13-15 passar till datorn med fysiska måtten 33.5 x 25cm

   2. En tum är 2,54 cm. Storleken mäts på diagonalen på skärmen. 15″ är alltså sisådär 38,1 cm.
    //Fru Ingenjören ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..