Lagerrensning

När vi röjde i vårt ena lager här i julas slängde vi shitloads med saker. Längst in bland all skit hittade jag dock lite finfina grejer för dom som gillar neopren (dykardräktsmaterial). För många år sedan sålde vi ett amerikanskt designmärke som heter Built. Svindyra prylar men sinnessjuk bra kvalitet. Det gick inte att sälja det här i Sverige eftersom de som sagt var för dyra. Jag har vägrat att göra mig av med de lager vi har kvar och nu tänker jag slumpa ut det vi har kvar. Jag har dessvärre inte haft en chans att dubbelkolla lagersaldot men det är så långt lagret som gäller…

 

Det är allt från datorväskor till nappflaskvärmare. Kolla här:

 

Datorväska svart
Datorväska brun
BBY-2TT-CPK_Prop2

Eller superfiffiga matsäcksväskor. Sådana har talibanen med sig när det är matsäck i skolan. De håller värme … och kyla!

gourmet getaway stripe

 

DC-COMP

Den här svarta vinflaskhållaren (finns för en flaska också) är superrolig att ge bort tillsammans med en flaska vin. Den håller dessutom kylan för vitt vin till picknicken.

 

2B-BLK

Dessa fiffiga småväskor sätter man i byxhällan. Finns för kameror och mobiltelefoner.

E-PK08_group01

Praktiska underlägg, antingen för bordet där hemma, eller i husvagen!

Stripe underlägg

Det fina med det här materialet är att det är helt fantastisk kvalitet.

 

Maken har haft samma datorväska i 10 år och den ser fortfarande ut som ny. Varje väska har n ”midja” som töjs ut när man lägger ned datorn. Väskorna passar datorer upp till 15″.  Sen har vi datorfordral, sådana här: 

Sleeve multi

De finns för 13-17″. Svinbra att skydda datorn med när man t ex är ute och reser och måste ha datorn i handbagaget/resväskan.

 

Jag kommer slumpa iväg allt och tjata på er här inne tills rubbet är slut.

 

HÄR hittar ni det.

 

LOADING..