Hokus pokus filijokus, bästa serviceteknikern ever

För ett par veckor sedan skulle talibanen kliva ur bilen. Som vanligt tar hon tag i handtaget … som plötsligt bestämmer sig för att fastna i utfällt läge.

IMG_4805
Den gick inte att rubba så jag har fått gått ut och öppna dörren utifrån varenda gång hon sitter i bilen. Sjukt irriterande. I synnerhet när man är gift med en man vars tekniska skills sträcker sig till att kunna hantera sin iPhone. Möjligen även att kunna hålla i en skruvdragare också, men that’s it.

 

Veckorna har som sagt gått men igår fick jag nog och messade till bästa bilmecken på Upplands Motor, min Zulle.

 

”Handtaget på passagerarsidan har fuckat upp, dörren går inte att öppna. Kan jag komma vid 13-tiden?”

 

”Ok”

 

Alltså, ä l s k a att man bara kan göra så.

 

Järnet ut till Upplands Motor efter lunch. Solen sken hela vägen dit. Äntligen, äntligen vår. Och lite gråa hårstrån. 

IMG_4809
IMG_4821
Gick in och letade efter Zulle.
IMG_4812
IMG_4811
Hittade honom och han hängde med ut till bilen. 
IMG_4815
Medan han lyfte bort hela dörren fick jag hålla i hans äckliga cigarett. Tänk att vi f.d rökare är de som är värst motståndare till cigarettrök. 
IMG_4814

Mitt besök tog 2,5 minut och som vanligt suckade Zulle och undrade när vi ska skaffa en ny jeep. ”När ni sponsrar mig med en!” svarade jag. Samma svar som han alltid får.  

IMG_4817
Sjukt glad över att han kunde fixa problemet så snabbt åkte jag tillbaka till jobbet. Sitter framför datorn och gör så-in-i-döden-tråkiga-uppdateringar på våra hemsidor. Det växer f-n mossa på mitt huvud av att sitta still hela dagarna. Inte min grej över huvud taget men så länge jag har ont i mitt revben så är det bara att sitta still.

 

 

Det värker i hela plattröven.

  1. Tack snälla Mona, för att du skrev om o sålde/säljer TanCan! Tänker alltid ha en flaska hemma. Ingen lukt, jättefin färg o lätthanterlig!
    Önskar dig en fin fortsätttning på veckan. Kram

  2. Bilar är lustiga. Imorse när jag svängde ut på E4an så droppade det plötsligt vatten ur ”airbagpluppen” som sitter på A-stolpen i Lilla Blå…maken (bilmekanikern) sa bara ”konstigt”…själv började jag noja över huruvida krypande vatten i karossen o airbagdynamit kommer överrens eller om det en dag kommer säga pang..? Det visar sig, älskar min lilla bilvinst oftast 🙂

  3. Kanske dom vill sponsra dig med en ny bil när du börjar kalla din Volvo för Volvo å inte jeep 😉

    /kör golf, som hon inte kallar Saab
    Hehe sorry 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..