And the vår is here … och blekfisar är vi allihopa

Lordilord, s o m jag har väntat. Äntligen är vintern slut. Om revbenet varit läkt så  hade trädgårdsmöblerna åkt fram igår, men det fick räcka med vårpjucken.

IMG_4785
På väry gott humör satte jag på Nisse kopplet och skulle gå på en långpromenad.
IMG_4774
 Hann gå typ 100 meter innan jag insåg att den kvarvarande isen på gatorna kanske inte matchade mina hala sulor så bra. Man är ju trots allt i riskzonen för lårbensskador-som-tar-tid-att-läka-åldern.
IMG_4786
Tillbaka hem för fotriktiga kärringdojjor.

 Hörni, idag är det den 29 februari och om fyra veckor åker jag till Nicaragua. Ni glömmer väl inte att man kan lämna in glasögon hela året på Synoptik? ALLA glasögon: slipade, oslipade, barn och vuxna. Bara de är hela. Förra vändan fick vi in 47.000 par och denna gång är vi uppe i drygt 71.000! Och råkar ni ha glasögonfodral så lämna in dom också. Människorna som får glasögon blir så himla tacksamma när det får ett fodral till.

 

Nu ska jag beställa mer TanCan. Det tog slut i torsdags och ni fortsätter att beställa. Sjukt kul att se alla er som testat den och beställer mer!

IMG_3989

Ni har denna dag på er att få köpa till bra pris, sen blir det ordinarie igen. Marknadens bästa brun-utan-sol. Man blir inte orange, den räcker skitlänge, det luktar inte pecka, det är inga konstiga kemikalier i och ALLA frågar om man varit utomlands. HÄR hittar du den!

LOADING..