När man får kärlek i bloggen

Fick den här kommentaren igår och kan inte riktigt släppa den. Ni är alltid så snälla mot mig och ger mig otroligt mycket men ibland kommer det kommentarer som får en alldeles egen plats i hjärtat. Tack Biggan. Det är nästan så att jag har lust att skicka dig en TanCan bara-för-att…=)

 

Biggan

Vill bara säga att jag är en stor fan av dig. Du jobbar och sliter så jag blir trött av att bara läsa dig. Hade jag haft ett knäckt revben så hade jag legat i sängen och varit överjäflig mot resten av familjen. Tänk döende dandyn på riktigt. Jag hör till den sorten som går in här och läser och aldrig handlar. Jag gör det mesta själv hemma och skulle aldrig köpa halvfabrikat eller komma på ens tanken att smörja kroppen med brunsmörja. M.a.o. Jag är raka motsatsen till ditt Universum. Det är därför jag älskar dig. Man ska läsa och förstå andra och acceptera allas olikheter. Jag är den stilla skogsvandraren som inte kommer lämna några stora spår efter mig. En riktig skogsmulle som tycker att storstaden bara är dyr och luktar apa. Därför följer jag dig slaviskt. Du är min oas i den grå vardagen. Tänk på det när dina jobbiga stunder kommer. Du är en riktig livsnjutare och nöjesmaskin. Detta mattips tar jag dock till mig på egetbakat knäckebröd. Nej jag är inte Kalleredig. Jag är en rätt trött förtidspensionerad böna som gillar att stå i köket och har tid med det också. Var rädd om dig där ute och jobba dig inte sönder och samman. Kram

  1. Tack söta du för responsen. Tack men nej tack. Din smörja är du så fin i själv. A.k.a Den kan du behålla. Född blekfis och trivs som en blekfis. Sen att det är superfint på andra. Det är en HELT annan historia. Puss

  2. Jag älskar också dig. Just för att ditt liv är så olikt mitt. Det är så kul att läsa om hur man lever i storstaden. Själv uppvuxen på rena rama bondlandet, och många år jobbat hemma på jordbruket och hemma när barnen var små. Nu ut i arbetslivet igen och stortrivs. (fast man jobbar nog också när man är bondkärring)
    Det är också kul att läsa en ”vuxen” blogg och inte bara yngre personers bloggar. Jag är själv just fyllda 57 svenskapratande finländska.
    Älskar storstaden och är ofta på storstadssemester men skulle aldrig kunna och orka bo i en storstad.
    Din blogg är en av de allra bästa och roligaste som finns. Tack för många roliga lässtunder (kommenterar typ aldrig någons blogg)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..