Hello Hallstavik … and hello Örebro

Igår satte jag mig i bilen tillsammans med 24-åringen och åkte till vårt nya externa lager. I Hallstavik. Never heard of before. 

IMG_4050

För ett par månader sedan skickade vi upp ett 30-tal pallar och av någon outgrundlig anledning fick jag för mig att det var en ladugårdsliknande byggnad som vi hyrt in oss på. Har inte lyssnat så noga när maken har pratat om stället.

 

Aningen förvånad när vi kom fram och det visade sig vara ett väry stort place. Givetvis var våra 30 pallar placerade högst upp. 

IMG_4054
Vi var där eftersom en av Sveriges kommuner bestämt sig för att sköta sina julinköp i tid och hade därför beställt flera hundra halmbockar i olika storlekar från oss.

 

Några timmar senare hade vi packat ihop tre pallar.

IMG_4062
Kändes aningen märkligt att stå på ett lager i februari och räkna julbockar.

 

Järnet hem och packa inför morgondagens danstävling i Örebro. Om några timmar åker vi. Har bokat rum på Hotel Behrn, som ett par av er rekommenderade så nu hoppas jag att det är bra, hehe! Med lite tur har de en vattenkokare så att jag kan dricka te.

 

Ska bara hitta dit först.

  1. Då är vi ganska nära varann! Fortsätt 25 min norrut så får du fika hos mig. (och du kan kolla på min Västindien-bränna, hehe)

  2. Hoppas att det går bra för talibanen på tävlingen så att hon kommer upp på silvernivå (?) å får använda bling på sina kläder till sin mammas glädje. Kör nu bara inte vilse på vägen mot Örebro. 😉

    1. Tack, dessvärre är det ca 130 startande i hennes klass vilket kommer göra det mycket svårt att kunna gå upp i silver. Danslärarna säger att hennes mål ska vara att ta sig igenom hälften, då har hon gjort ett jävligt bra jobb!

  3. På det hotellet har jag bott och det var mycket trevligt och mysigt hotell. Minns inte om det fanns vattenkokare på rummet, men det fanns kaffe och te ute i ”receptionen” att förse sig med. De har en mysig frukostsal. Lycka till på tävlingen!

  4. Som kommunanställd blir jag lite avundsjuk. I julas fick vi varsitt paraply med kommunenloggan på… Men å andra sidan så är allt bättre av buffen som var helt översållad med kommunens logga (råkade skriva ”ligga” först) som vi fick för några år sen. Det absolut fulaste jag har sett.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..