Vad ska vi hitta på?

Jag tänker ofta på bloggträffar men har haft lite dåligt med tid det senaste året. Drömmen är att åka runt lite var stans i Sverige och träffa er men maken påstår att jag har ett jobb att sköta. Förstår inte riktigt vad han pratar om. Sjukt mycket roligare att träffa er än att träffa honom om dagarna..

 

Vad skulle ni tycka vore kul? Alltså, vilken typ av event ska jag ordna? Mirka och jag kommer att göra något, vi ska bara komma på formen. Vi båda vill egentligen bara umgås med er utan att det ska vara särskilt uppstyrt.

 

Ge mig lite feedback/önskemål please.

 1. Kanske bara nåt trevligt ställe med god mat, där man kan snacka och umgås, övernatta, och där det finns möjlighet till spabehandlingar? Måste finnas hundtillåtna rum förstås 😀 Och varför inte NORR om Stockholm denna gång?

 2. Skulle det inte funka med lokal, något ätbart tillgängligt och möjligheter till övernattning? Du får väl hälsa välkomna och kåsera lite en halvtimme eller så för att övergå till bara mingle….. samt sedan en halvtimma avtackning dagen efter för de som har övernattat…..

 3. Nu tycker jag det är dags att någon ordnar en bloggträff här i norr, vi kan sitta ute i midnattssolen och snacka hela natten, det blir ju aldrig mörkt här på sommaren. Tänk vad mysigt. Och med norr menar jag inte Gävle utan Luleå eller Piteå ?finns så mycket fint att se och göra här uppe.

 4. Är ju snart arbetsledig så kan projektleda era träffar, ordna turné, så kan du jobba istället och sen bara glida in som den stjärna du är! 😉

  1. Tycker jag är den bästa idén hitintills. Då kan ju de med sämre möjligheter också ha en chans. De med store kan ju slå följe med Mona runt hela turnen 🙂

 5. Jag var på din och Maggans träff för några år sedan, det var väldigt trevligt (undantaget möjligen mumbojumbo människan som ansåg att man fick bröstcancer av deo). Men det behöver ju inte vara så stort och påkostat. En kväll med middag och bubbel räcker gott, kanske något trevligt föredrag, du känner ju några som är roliga att lyssna på. Kom gärna till Uppsala, då finns ju närheten till Stockholm samt bra förbindelser för dem som reser. Borde inte vara några problem att hitta hotell för de som behöver övernatta heller.

 6. Jag vet en given plats: MÖRBYLÅNGA!
  Du kan ta gruppen på guidad resa och visa dina favoritställen och berätta hur du älskade din tid på världens finaste ö.

  😉

  1. Det blir utmärkt. Då kan jag tom få chaufför 🙂

   Öland är fint, titta på sälar I söder, på turister I mitten och norrut…….
   Massor av spa, en egen Riviera, massor med restauranger och hotel. Undviker du halva juni tom 1-a veckan I augusti kommer man tom fram på vägarna och har många hotel att välja på……

 7. Föreslår en bloggträff på Ystad Saltsjöbad, underbar miljö och fantastisk personal! Finns utrymme för både utomhus och inomhusaktiviteter.

 8. Ser hellre en Mona-träff utan andra bloggar inblandade än något gigantiskt där man inte har möjlighet att lära känna några…
  Gärna en spa-liknande historia med fokus på avkoppling, skönhet & friskvård.

 9. Alltså, OK att det bor mer folk i landets sydligare delar och gissningsvis finns det fler läsare söderut också men för fan!
  Jag bor ett stenkast (med norrlänska mått mätt) från Sveriges geografiska mittpunkt dvs Ånge och min lilla stad är i sin tur 43 mil norr om Stockholm. Viking Lines buss startar i min stad så delvis därför var det inte särskilt många norrlänningar med på kryssningen. Det är alltså sjuka avstånd, vi har tex 80 mil till Göteborg härifrån, så för att inte omöjliggöra för oss norr att delta i aktiviteter så håll inget längre ner än Stockholm – inåt går bra 🙂
  Kollade för skojs skull och bilvägen Malmö-Stockholm anges till 61 mil vilket är ungefär som Umeå-Stockholm med sina 64 mil (Haparanda-Stockholm 102 mil)
  Sundsvall är närmsta större stad till Sveriges geografiska mittpunkt men jag gissar att de flesta ”sörlänningar” anser detta vara ”sjukt långt norrut” 🙂

  1. Well, om jag bara visste att det skulle komma några så skulle jag inte banga att ha flera träffar uppe i landet. Skitskraj för att det skulle komma typ två personer…=/

   1. Jag är helt övertygad om att vi är fler än två som gärna hakar på om de blir i Luleå. Annars får väl vi två se till att göra de riktigt mysigt 😀

   1. Ska vi åka till Bräcke o kolla på getter? Av någon outgrundlig anledning är det något min make säger ofta o för ett antal år sedan (hade varit på Frösö zoo) så hade sonen slocknat i bilen o vaknade upp precis när vi åkte genom Bräcke. ”Var är vi?” (Yrvaket) Bräcke…”O VAR är getterna då?” (Klarvaken) 🙂

 10. Nånting som inte kostar för mycket för oss med begränsad budget 🙂 Har inget behov av så mycket ordnat mer än mat och boende. F.ö tror jag vi klarar att roa oss själva , så mycket trevliga läsare som du har 🙂

 11. Åh!! Jag vill oxå! Förmodligen ensam eftersom jag inte har några vänner som läser din blogg, men jag är ju ändå en social varelse så det lär väl lösa sig. Gärna norr om tullarna då jag själv till vardags huserar i sydöstra Jämtland ?

 12. Kör en turné. Åk runt till olika delar av landet. För många så är det resan som man inte har råd med. Om man inte behöver åka så långt så kan fler komma på dom olika träffarna. Behöver inte vara något stort påkostat galej med föreläsare. Något enkelt där man kan mingla och lära känna varandra lite tror jag många hade uppskattat.

 13. Jag skulle gärna komma men ofta har det varit så att ekonomin sätter tvärstopp när det kostat lika mycket som jag har kvar efter hyran. Är jätteglad för dem som kunnat följa med för ni ser ut och ha haft hejdundrande kul! Så min önskan är lite mer budgetvariant, middag vin och möjlighet till boende för dem som vill/behöver efter för mycket skratt och bubbel;)
  Alla verkar roliga och trevliga i kommentarerna så vi kanske inte behöver så mycket mer än middag mingel och mmmmmmycket champagne!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..