TanCan-kampanj!

Okej, I hear you. Ni är många som har mailat och frågat om jag inte kan ha en TanCan-kampanj igen … och det kan jag.  För nu är jag så jefla trött på det här skitvädret och inte har jag råd att åka till solen.

IMG_4045

Alltså kvarstår lite happiness på burk.

 

Marc Inbane, vår andra svinbra:iga brun utan sol är ju lite dyrare och den passar därför inte alla plånböcker. Luckily går TanCan hem hos de flesta så nu kör vi.

tancan-bronze_500x500

Ordinarie pris 298 kr men nu 249 pickadoller. Ni gamla rävar brukar vara smarta och beställa flera flaskor på en gång, vilket jag rekommenderar … om plånboken tillåter så klart.

 

Ni som inte har provat: vid sidan av Marc Inbane finns det inget som slår det här. I ärlighetens namn föredrar jag TanCan eftersom den är lättare att jobba med. Bara spreja, sova, duscha och poff … så har man en snygg bränna. Det har också visat sig att jag har ett antal läsare som lider av Vitiligo och som är överlyckliga över att just denna brun-utan-sol döljer detta. Och ja, du som är blond kan använda sprejen utan att du blir brun i peruken!

 

HÄR beställer du.

 

Du som aldrig provat tidigare: titta på den här videon så får du se. EN enda av flera hundra av mina läsare har tyckt att den inte motsvarat förväntningarna. That says it all tycker jag.

En veckas leveranstid. Men det står ni ut med.

  1. Mm, får fundera lite om detta kan vara den ultimata presenten till mig själv efter klarat denna jobbvecka, som inte är över än, då jag i ett svagt ögonblick lovade att köra sex dagar. Är jävulusiskt trött nu av någon anledning och idag råkade jag t om sova över 30 minuter på min jobbrast… Oops. Skönt att veta att jag är rätt självgående och effektiv på jobbet så att jag kan komma undan med det ifall det skulle komma fram..

    Och välkommen till stan förresten! Jobbar tyvärr på söndag så jag är rädd att du får klara dig utan guidning från mig. Själv lärde jag mig rätt snart när jag flyttade hit att Örebro är ju inte så himla stort.. ?

  2. Varför inget kampanjpris på den ofärgade varianten? Den färgade funkar inte att använda för mig eftersom hela kudden blir brun (ja, jag väntat ett par timmar innan jag lägger mig, men det färgar av sig i alla fall….)

  3. Jag har testat ”våtservetterna” för fejset, halsen och deklotaget och de funkar superbra! Köpt sparayen, men inte vågat testa än, men ska absolut göra det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..