Guld, guld och skitmycket guld

Igår åkte jag in till stan för att träffa Jessica. Hon är en av mina bloggläsare här inne och vi brukar ses på mässorna. Hon jobbar på ett megastort norskt företag som heter Edelweiss. 

IMG_3994

De säljer allt från blomkrukor till ljuslyktor. Främst till blomsterbutiker. För ett par år sedan överraskade hon mig med två jättefina blinglyktor som jag älskar och som hänger i ena köksfönstret.

IMG_3998
IMG_3997

Efter mässan nu i januari beställde jag lite godsaker av Jessica och igår hämtade jag upp dom hemma hos henne.

IMG_3995

Guld är numer my middle name och då jag var osäker på storlekar beställde jag några krukor i olika storlekar. Ljuslyktan som syns i bakgrunden ovan var den stora överraskningen. På bild såg den nämligen ut att vara liten och för värmeljus. Blev något glad när jag såg att det var en stor!

IMG_3999
IMG_4008
IMG_4010
IMG_4004
IMG_4002
Ska till Dlight-Anna och köpa kortare ljus till ljuslyktorna. 
IMG_4005

En smakfråga: jag skiter fullständigt i trender och mode och gissar att jag är absolut sist ut med att gilla Missoni. Har förvisso lite handdukar och badrumsmattor, men inte mer än så. När jag var hos Tina och Anna på Syster Lycklig i veckan blev jag lite kär i den här taklampan.

taklampskarm-john-guld-149

Funderar på att beställa den, 80 cm i diameter, och ha ovanför matsalsbordet. Bra eller anus?

 

Söndag idag. Måste städa. Flytta om i alla skåp. Försöka hitta plats till alla jädra nya Mateus och Gerbera-fat som inte ryms i köksskåpen. Källaren? Jätteintelligent att handla utan att kolla. Talibanen har tävlingsdans och kommande vecka måste hon hårdträna eftersom hon har tävling i Örebro nästa helg.

 

Snart är det vår.

 

Uppdaterat:

Det är många som undrar var man kan köpa Edelweiss-varor någonstans. Maila jessica@edelweiss.as och tala om var ni bor, så kan hon berätta i vilka butiker de finns!

 

LOADING..