Älska fredagar med nya roliga grannar

Well, det blev inte många knop på jobbet igår. Lunchade med Nicklas på Tailsweep … glömde fota … och vi pratade framtid. Älskar att jobba med dom eftersom de är seriösa och ser till att ta fram samarbetspartners/annonsörer här på bloggen som jag kan stå för. Jag har ju jobbat med dom ett tag nu och det märks att de har koll på vad jag gillar och inte gillar. Det är alltså dom som är ansvariga för all reklam och nästan alla samarbeten här i bloggen.

 

Efter det åkte jag förbi Syster Lycklig för att ä n t l i g e n boka in en middagsdejt med Tina och Anna, de lyckliga systrarna. Hård koncentration på att skriva in middagen i almanackan!

IMG_3912

Ni som hängt här länge vet ju att jag och Tina var på världens roligaste inköpsresa till Indien för några år sedan. Tina och Anna har drivit Syster Lycklig i 10 år och är superduktiga. De har bland annat Sveriges största sortiment av PiP Studios porslin;

IMG_3906
Så jäkla mycket snyggt men jag får hejda mig. Har ju börjat samla hårt på Mateus. 
IMG_3910
Hittade superfina underlägg som jag ville köpa till Nisse, men hade svårt att välja.

IMG_3908
IMG_3909
IMG_3913
Eftersom jag har rosa i kökstapeten så blev det fågeln.. (Här finns dom.)
IMG_3922
Hämtade ut paketet jag beställt av Johanna …
IMG_3917

… och SOM jag längtade efter att tvätta av mig fredagen och börja använda dessa krämer!

IMG_3919

Men, det fick vänta eftersom vi var överbjudna till våra nya grannar.

 

Deras avsikt var att bjuda på ett glas vin, prata lite och sen skulle vi tacka för oss. Ett par timmar senare var vi rörande överens om att vi kommer ha mååånga roliga kvällar/helger tillsammans och kvällen slutade med pizza och shitloads med vuxendricka.  Min inplanerade hudvårdskväll glömde jag bort totalt. 
Många timmar senare fick talibanen nog och ville gå hem. Vi vuxna hade kunnat sitta bra länge till. Dom här kommer vi som sagt hänga mycket med och jag är s å glad över att vi äntligen har grannar att umgås med igen.

 

Maken, som sällan socialiserar med folk pga att han alltid jobbar, vaknade nyss och klagade på att han hade ont i håret. No shit. Är man inte van vid alkohol så tror fan att man får ont i peruken!

 

Idag lördag. Ska in till Jenny och botoxa bort lite arg-veck mellan ögonbrynen. (Ni vet att ni får rabatt om ni går dit och säger att ni kommer från mig va? Hon gör även gratis konsultationer via Skype.) 

 1. Vad härligt med trevliga grannar, saknar det sen vår tid i lägenhet (35 år sen)
  Vi har bra grannar här också men inga vi umgås med.
  Träffar du aldrig kompisen i stan som alltid var så rolig, tror hon heter Johanna ?
  Stackars maken som fick ont i håret……….ha ha.
  Ha en bra dag och du……….jag ÄLSKAR din blogg.
  Hälsningar Skåneland.

 2. Hej.
  Låter som en härlig fredag!
  Blev nyfiken på dina hudvårdsprodukter.
  Har du använt de förut? Berätta gärna vad du tycker om dem efterhand.
  Mvh
  Pernilla Eklund

 3. Härligt och kul med nya trevliga grannar!!
  Och jag vet känslan att få börja med nya krämer och skönhetsprodukter,love it!
  Jag tror däkert att Natura Bisse’ är super,med tanke på vad de kostar.. En burk är din för ca 2000:-!! Om man ska ha hela serien ryker ju lönen..

  1. I know, men någon annan här inne säger att det är sjukt dryga produkter. Tänkte nämligen samma sak förut: hur ska man ha råd. Jag försöker se det som en investering och då känns det genast bättre! Nästa investering ska bli en mask. Man får ta lite i taget…

 4. Kul att du hade en kul fredag! Själv har jag fortfarande ont i ryggen, men har jobbat, och igår låg jag i sovrummet i min ensamhet och tittade å film och tyckte synd om mig själv efter att ha haft en helvetesdag på jobbet. Så jobbig så att jag idag sökte nytt jobb… Ryggfan driver mig till vansinne den med! Har ont ännu och jag börjar bli less på det kan man säga! *gnäll, gnäll. gnäll*

  1. Tack, läste och konstaterar att vi alla är vår egen lyckas smed. Kommer för alltid att rekommendera GBP och eftersom jag inte har några barn här inne som läser och förutsätter att mina läsare inte är dumma i huvudet och alltså själva kan läsa på om ingreppet. Det värsta jag vet är människor som sysslar med pekpinnar. För mig, och många med mig, är GBP det bästa vi ever har gjort. Konstigt om jag inte rekommenderar det då…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..