När man har lite för bråttom

Jag berättade ju om Marc Inbane-sprejen igår. Hade lite bråttom in till stan på en middag och glömde skriva att man GIVETVIS kan köpa bara sprejen om man vill. Alltså inte hela kit:et. Dock rekommenderar jag att man köper en borste till, såvida du inte har en kabukiborste hemma. 

marc-inbane-natural-tanning-spray-200-ml_98ac

HÄR!

När jag skrev om den här sprejen för flera veckor sedan så var det några av er som sa att ni brukar använda den och att ni tyckte den var helt överlägsen allt annat. Jag vill därför höra vad ni andra, som nu kommer köpa den, tycker.

  1. Jag tycker den är mycket bättre än TanCan. Även om jag sprayade med TanCan sju timmar innan jag gick och lade mig färgade den av täcken och kuddar. Snyggt! Marc Inbane känns skönare mot huden och blir snyggare. Har dock bara testat med vante (inte den från Marc Inbane utan en jag hade hemma från St Tropez) och det fungerar bra på ansikte och hals. Blir dock sugen på att testa borsten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..