Ett eko från förr

För måååånga år sedan var jag en vanligt (härligt) anställd. Under 10 år jobbade jag på Svea Inkasso/Svea Ekonomi och hade världens bästa jobbarkompisar. Även om det har gått hundra år så kan jag ofta känna en enorm saknad efter hur jäkla kul vi hade det där. När jag slutade så var det kanske 50 anställda, nu är dom 400 så man kan säga att de har vuxit.

 

Igår träffade jag kärnan i vårt skratta-så-vi-gör-i-brallan-varje-dag-gäng. Hela dagen var jag på solskenshumör eftersom jag sett fram emot det här i ett par månader. 

IMG_3878
(Just det, har IOAKU-örhängen på mig. Ni är många som har frågat när jag ska börja sälja Fannys smycken. Med lite tur den här veckan. Väntar bara på en lagerlista från henne så kör vi igång.)

 

Middagen intogs på mitt favorithak, a k a ”Kontoret” som jag brukar kalla det för: Restaurang Trattorian på Norrmälarstrand. Sjukt god mat. Så god att jag glömde fota.

IMG_3885
Många timmars skratt och skvaller om f d arbetskamrater blev det. Här är Yvonne och Lotta. 
IMG_3886
Jag och f d försäljningschefen Gunnar. Han jobbar inte heller kvar. 
IMG_3891
Och här syns Mats, den bästa och roligaste jobbarkompis jag någonsin haft. Fifan så kul vi hade det. Han, Yvonne och Lotta är kvar på Svea och det roliga är att 99% av de som jobbade där jag jag jobbade, är kvar. 
IMG_3884
iPhone måste ha världens sämsta mobilkamera, fifan så trött jag är på den.

 

Hur som. Jag har har givetvis jobbarkompisar, inte så många; 4 st, men det är skillnad att jobba med folk som man är övervägande gift/släkt med än ”vanliga”. SOM jag kan sakna det här gänget.

 

Idag torsdag. Sweet Lord vad den här veckan har gått fort och jag har varit på bra humör v a r e n d a dag.

 

Bortsett från en stund när jag höll på att bli änka frivilligt härom dagen.

 

….det här med att jobba ihop med den man lever med. Inte bja.

LOADING..